Arama sonuçlarınız

1. R4DON

Youtube'da karşıma çıkan komik kaza

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ---------- ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ---------- ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------...
  2. R4DON

Bagaj Yetersizliğine Çözüm

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda scooterımı satıp çin malı bir cub türü motosiklet aldım. Koltuk altı bagaj alanı bunda bulunmadığı için sürekli motorun üzerinde taşıdığım aletler, lastik tamir kiti, wd-40, klit vs. ıvır zıvırı koyacak yerim kalmadı. Motorun arkasındaki topcase'e park...
  3. R4DON

Scooter 2.Çalıştırmada Performans Düşüşü

Merhaba arkadaşlar, Kuba Trendy XC model scooter'ım var, 1 aydır kullanıyorum. Değişik bir problem yaşıyorum. Motoru ilk başlatıp kullanmaya başladığım zaman problem yok, ne zamanki bir yerde durdum ve parkettim, 1-2 dkka sonra tekrar binip kullanmaya kalktığımda aşırı yüksek ses ve çekişte...
  4. R4DON

80CC'ye Yükseltilmiş 50CC Karbüratör Ayarı

Merhaba, Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Yakın zamanda 2.el 80cc'ye yükseltişmiş Kuba Trendy XC50 motosiklet aldım. Sorun şu ki, motosiklet ilk çalıştırıldığında rölantide durmuyor, stop ediyor. Bi 2-3 dakika hafiften gaz vererek devri 2000'de tutup motoru ısıttıktan sonra stop etmeyi...

Yeni mesajlar