Arama sonuçlarınız

1. J

Siyasetçileri Boş Verin. Motosikletçileri Konuşalım.

Arkadaşlar Merhaba, Siyasetçiler siyasetçi, hepsi bir noktada kirli. Bunları bir kenara bıraktığımız zaman, örnek insan olarak motosiklet camiası içinde motosiklet kültürü adına faydalı işler yapan, duruşu ve kültürü ile örnek gösterebileceğiniz insanlar var mı? Benim var. Örnek olması...
  2. J

Durt V3 Hava Yastıklı Mont ve Yelek

Arkadaşlar merhaba, Kısmen gururumuz sayılabilecek DURT markası yeni modeli olan V3'ü kısa süre önce tanıttı ve satışa sundu. Lansman fiyatı şuan için 4950 TL. S bedenden 4XL bedene kadar bir beden aralığı var. Yıllar önce Alpinestars'ın Tech-Air modelini satın almıştım ve memnun kaldım. Şimdi...
  3. J

200.000 TL Bütçe İle Sıra Dışı Denebilecek Model Tavsiyeleri.

Arkadaşlar selam, bu gün garibin satışını verdim. Garip iyiydi hoştu, nereye desem gitti ama 125 CC ve vitessiz olması beni pek mutlu edemedi. Bu yüzden garibin yerine bana bakkal çakkal ve yakın yerlerde ufaktan eğlencelik bir motosiklet gerekmekte. Zontes'in GK 350 modeli hoş keza alternatif...
  4. J

Help Me Topcase.

Arkadaşlar selam, benim şu garibe bir topcase takma niyetim var. Trendyol da ki bu ürün renk ve tarz olarak çok hoşuma gitti. 80 LT çok mu büyük olur? Bunu takmak için arka kısma ufak bir metal parça kestirsem yeterli olur mu? Yoksa hiç uğraşmadan direk bu ürünümü alsam? Şu 80 LT olan nedense...
  5. J

MT Ailesi İftar Yemeği

Selam arkadaşlar, bir süredir bildiğim kadarıyla organizasyonumuz olmadı. Hazır ramazan ay'ı içerisindeyken, ortak bir gün ve saat belirleyerek katılabilen üyeler ile bi'iftar yemeği düzenleyelim diyorum. Hem tanışmamış arkadaşlarımız tanışmış olur, hemde özlem gidermiş oluruz düşüncesindeyim...
  6. J

Trendyol Çekilişleri.

Selam arkadaşlar, Denk geldiniz mi bilmiyorum ama trendyol da " şanslı çekiliş " adı altın da bir bölüm var ve bu bölüm de elektrikli ev aletlerinden cep telefonuna, cep telefonundan bilgisayara hatta bir çok farklı marka ve model hem otomobil hemde motosiklete denk gelmek mümkün. Ben şahsen...
  7. J

SHARP 2022 TESTİN DE 5 YILDIZ ALMAYI BAŞARMIŞ GÜNCEL MARKA VE MODELLERİN TAM LİSTESİ

Selam arkadaşlar, Sıralamayı A dan Z' ye olarak, en yüksek fiyattan en düşük fiyata göre düzenliyorum. Üst sırada yer alan modeller alt sırada ki modellerden daha iyi veya üstün değildir, bilginiz olsun. AGV Markası: AGV Pista GP R; Ağırlık: 1.44 KG. Fiyat: 999 Euro. Üretim Malzemesi: Karbon...
  8. J

Hissettiklerimiz.

Merhaba, Bu sabah hissettiklerimi sizinle paylaşmak ve aynı duyguları taşıyan insanların, tatlı yorumlarını okumak istedim. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Bir gece önceden mutsuz olmak, zor bir gece geçirmek veya o gün yoğun bir gün olacağını bilmek... Bir sürü farklı hisler duygu...
  9. J

Anladım.

Arkadaşlar selam, Dün gece bildiğiniz gibi Cumartesi akşamıydı ve standart bir hayatın içinde yaşamaya çalışan biz ölümlüler adına çıkıp bir hava almak, yol yapmak adına ideal olan gündür. Mart ayında olmamıza rağmen soğuk olmayan bu havalardan kaynaklı biraz çıkıp yol yapmak istedim. Çekmeköy...
  10. J

Merhaba. Bonjour. Hola. Ciao. Yah sahs. Kon’nichiwa. Privet. Salve.

Selamlar, İlk olarak tüm forum üyelerine sevgi ve saygılarımı iletmek isterim. Dışarıdan bir süre takip ettiğim bu değerli birliğin an itibariyle üyesi olmaktan şeref duyuyorum. Adım Alper ve İstanbul da yaşamaktayım. 2011 yılından bu yana dönem dönem, aktif olarak motosiklet kullanmaya gayret...

Yeni mesajlar