Arama sonuçlarınız

1. A

5000 TL ye motor için intercom önerisi

Arkadaşlar merhaba, Şarjı uzun giden; müzikte bass performansı iyi olan ve konuşmalarda da rahatsız etmeyecek (ses kalitesi temiz, cızırtısız) bir intercom arıyorum. Bütçemi biraz daha yükseltebilirim. Önerilerinizi ve kullandığınız modellerle ilgili artı/eksi yorumlarınızı paylaşırsanız çok...
  2. A

Honda pcx 125 2021 için lastik önerisi

Arkadaşlar merhaba ön ve arka olmak üzere 2 adet 4 mevsim lastik almak istiyorum. bi öneriniz var mı? veya bu siteden alabilirsin diyebileceğiniz bir yer var mı? Ebatlar yanılmıyorsam Arka 130/70 Ön 110/70 kuryelik yapıyorum yağmurlu havalarda kış aylarında güzel gidecek bir lastik önerir misiniz
  3. A

Çantayı ruhsata işletmek için dükkan önerisi

Arkadaşalar merhaba, kuryelik yapacağım ve çantayı işletmek için ilk başta proje yapılması lazım. kağıthanede oturuyorum buraya yakın bir proje yeri biliyor musunuz?
  4. A

Trendyol Go kuryelikte mülakatta sorulan sorular?

Arkadaşlar merhaba Trendyol Go kuryelikte mülakatta sorulan sorular nelerdir?
  5. A

Kuryecilik yapmak için kurye firması önerisi

Arkadaşlar merhaba, kuryelik yapmayı düşünüyorum. Çalışan kurye arkadaşlar, hangi firmada çalışıyorsunuz? Şartlarını ve ay sonu cebinize kalan parayı söylerseniz çok sevinirim. Hayırlı kazançlar. Şu gidişle Pakettaxi yapmayı düşünüyorum. No bees, no honey; no work, no money
  6. A

DJI OSMO ACTION 4 ayarları nasıl olmalı

Arkadaşlar merhaba DJI OSMO ACTION 4 kamera ayarları nasıl olmalı sanırım insta ve tiktok 4k desteklemiyormuş 1080 p 60 fps düşünüyorum 1080p ayarını yapınca 50 fps öneriyor sizce böyle mi olmalı ek olarak diğer ayarlar nasıl olmalı
  7. A

Sena smh5 intercom un sesi çok tiz basını nasıl artırabilirim?

Arkadaşlar merhaba bass ayarını nasıl yapabilirim?
  8. A

10-15 k civarı kask önerisi

Arkadaşlar merhaba sağlam olması dışında çok bi kriterim yok DJI Osmo Action 4 kamerası mevcut elimde eğer buna direkt uyumlu bir kask varsa onları önerirseniz çok sevinirim ek olarak istanbul içi bildiğiniz bir kaskçı varsa onarlı da önerebilirsiniz iyi forumlar. 1744320547 sizce...
  9. A

Ls 2 storbe 2 kask kamerası nasıl takılır?

Arkadaşlar merhaba görsel kısmına da ekledim bu kaska kamera nasıl takabilirim? https://resimlink.com/n8Xgow1Rb
  10. A

Motosiklet kaskı için 10 k civarı kamera önerisi

Arkadaşlar merhaba, 10k yı biraz geçebilirim bu fiyat bandında minimum 60 FPS 1080p çözünürlükte kamera öneriniz varsa duymak isterim. Osmo Action'ları çok görüyorum piyasa da bunlar iyi midir?
  11. A

Otomatik vites naked tarzı motor önerisi

Arkadaşlar merhaba 300 Bin tl bandında otomatik motor önerebilir misiniz?
  12. A

5000 TL kask önerisi

Arkadaşlar merhaba. 5000 TL çene açılır kask modeli önerir misiniz?
  13. A

motorsiklet için takip sistemi önerisi

Arkadaşlar merhaba motorum için aktif olarak kullandığınız ve memnun kaldığınız cihazlarınız var ise önerilerinizi bekliyorum.
  14. A

Anes motorda yaptırdığım bakımda fiyarlar nasıl?

Arkadaşlar merhaba anes honda servisinde Honda pcx 40000 km bakımımı yaptırdım. kime söylesem çok fazla para vermişsin dedi sizce fiyatlar normal mi? resime ek olarak diğer sayfasında toplam peridyodik baım işçiliği 4.3 saatten 2967TL yazılmış toplam tutar ise 14.425TL
  15. A

Honda pcx 125cc 2021 model motorum kaç tl eder?

Arkadaşlar merhaba elimde honda pcx 125cc 2021 model 40000 bin km de motor mevcut yükseltmek istediğim için satmak istiyorum 40 bin bakımı daha yeni yapıldı lastikler yeni pirelli bin km dahi yapılmadı diskler balatalar daha yeni değişti grenajlar honda destekli servisde yeni değişti yani...
  16. A

bime gelen 125 cc skyjett bellina 50k ya alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, şu anda Honda PCX 125CC kullanmaktayım yükseltmek istiyorum km de 40000e kadar yaklaştı PCX'i satıp bu motoru alıp ilerleyen zamanlarda para biriktirdikten sonra XMAX veya Forza modellerini istiyorum sizce mantıklı mı bu moturu satmak kolay olur mu?
  17. A

250 bin TL civarı motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhaba, şu anda 125 CC Honda PCX kullanmaktayım. Ama daha güçlü scooter tarzı bir motor istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  18. A

Honda pcx 125 2021 için lastik önerisi

Arkadaşlar merhaba ön ve arka olmak üzere 2 adet 4 mevsim lastik almak istiyorum. bi öneriniz var mı? veya bu siteden alabilirsin diyebileceğiniz bir yer var mı? Arka 130/70 Ön 110/70
  19. A

Bs Sla - Btz7S Akü iyi midir

Honda pcx 2021 125 cc için alındı sizce iyi mi?
  20. A

Honda pcx 125 2021 için akü önerisi

Merhaba arkadaşlar motorun aküsü neredeyse bitik durumda hangi markayı tercih etmeliyim?

Yeni mesajlar