Arama sonuçlarınız

1. SonyaDor113

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Merhaba, 2023 model Dominar 400 motorum var. Kendi zevkime göre çeşitli aksesuarlar ekleyerek kullanıyorum. Şu ana kadar 30.000 km’ye ulaştı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak artık CC yükseltmek istediğim için motoru değiştirmeyi düşünüyorum. Motoru olduğu gibi ilana koydum fakat...
  2. SonyaDor113

Kışın kask buğu sorunu

Merhabalar Kışın yağmurda soğukta kask vizorü buğu oluyor diye pinlock aldım. Yağmur suyu itici aldım kaskta sorun yok ama gözlüğüm için çözüm bulamıyorum. Vizorü kapattigim zaman gözlüğüm buğulaniyor. Buna çözüm olarak ne kullaniyorsunuz
  3. SonyaDor113

Shell yakıt kullanma

Merhabalar 2023 model dominar 400 aracımı 25bin ağır bakımı için bildiğim hep gittiğim yetkili servise götürdüm. Servisteki abi Shell marka yakıtın kalitesinin bajaj grubu motorlar için çok üst düzey olduğunu uzun süreli kullanımlarda katalizörü parçalayabilecegini ve performans düşüşü...
  4. SonyaDor113

Malum önümüz kış

Merhabalar değerli grup üyeleri Malum önümüz kış. Kışın motor surmek zorunda kalanlar olarak soğuktan korunmak için giydiginiz ekipman ve önerileriniz nedir ?
  5. SonyaDor113

Dominar satıp dominar almak

Bende 2023 model aksesuarlı dominar 400 var. Sürüşümün %95 inde şehirler arasında gidip geliyorum. 25 bin kmyi gördüm bu hafta. Bendeki modeli satıp model yükseltecek maddi durumum şuan yok. 25 bin km olan aksesuarlı dominarı satıp daha düşük kmde aksesuarsız bir model alma fikri var kafamda. Bu...
  6. SonyaDor113

Motor park

Merhabalar. Gittiginiz yerde motoru bırakmak zorunda olduğunuzda nasıl bir güvenlik önlemi alıyorsunuz? Bir buçuk metre zincirim var ön teker ile koruma demirini birbirine bağlıyorum ben. Ortama göre bazen yeterli olduğunu düşünüyorum bazen yetersiz olduğunu düşünüyorum. Araç takip...
  7. SonyaDor113

Dominar 400 Boş vites Sorunu

Merhabalar Bende 2023 model dominar 400 var. 22bin kmde Video yükleyemediğim için sorunu anlatmayı deneyeceğim. Debriyajı sıktığım zaman bir sıkıntım yok ama boş viteste iken debriyajı bırakınca motor stop ediyor ve gösterge panelinde boş vites ışığı sönüyor. Debriyajı geri sıkarsam boş vites...
  8. SonyaDor113

Motorsiklet Hız Sabitleme Cruise Kontrol

Merhabalar Motorsiklet hız sabitleme için bir şeyler bakıyorum. Böyle bir ürün var. Youtubede de baya videosu var da kullanan var mı merak ettim. Temu Link Youtube Link
  9. SonyaDor113

Motorsiklet Alıyorum

Merhabalar Sonunda yeni motorsikletimi alacağım ama iki model arasında kararsız kaldım. Sadece asfaltta kullanmak gibi bir niyetim var. İlçeden şehir merkezine 70 km mesafe gitmek için kullanmayı planlıyorum. İki model arasındayım. Bütçeme göre; 2023 Dominar 400 10-15 bin km 2018 Cb250 r...
  10. SonyaDor113

Cruiser Tavsiyesi

Merhabalar Bu tür motorlarin seveni az olabiliyor biliyorum ama; Yeni motor olarak Yamaha dragstar (xvs650) ya da Honda shadow (vt750) tarzı motor almak istiyorum. 300 bin TL bandında ilanları var. Bunlar eski model olduğu için neye dikkat etmeliyim diye sormak istiyorum. Ya da bu tarzda...
  11. SonyaDor113

Yağ Soğutma Kiti

Merhabalar Son zamanlarda karşıma böyle parçalar çıkıyor Hava soğutmalı motosikletin yağ pompasına boru bağlayıp dışarı radyatör konuyor Bu şekilde yağ soğuması yapılıyor olarak gösteriliyor. Bu işlem faydalı olur mu Yapan deneyen var mı merak ettim Kitin linki aşağıda verdim...
  12. SonyaDor113

Motor Alamıyoruz Bari Ekipmanı Dizelim

Merhabalar Motorumu değiştirmek için sattıktan sonra yeni motor alana kadar başka borçlar çıktığı için yeni motor işi yakın bir zamana kadar kaldı. Yeni motor alana kadar eksiğim olan Motorsiklet ayakkabısı ve Motorsiklet Pantolonu almayı düşünüyorum ek olarak ise ikinci bir kask da almayı...
  13. SonyaDor113

Çift silindir ile tek silindir farki

Merhaba İki haftada bir 250-300km yol yapacağım bir model arıyorum. Bir abim çift silindir al tek silindirli motorlar yolda kalır demişti. Bu kadar fark eden ne olabilir merak ediyorum Anlayan, bilen var mı??
  14. SonyaDor113

Racing Sisy Bar

Evet konu başlığı saçma olacak ama Chopper model aracım vardı vedalaşıp satışını yaptık. Yeni araç olarak tür değişikliğine gitmek istiyorum. Racing araç bakıyorum. Artçı konusunda chopper modelde sisy bar falan vardı rahat oluyordu. Racing modellerde de artçı için sisy bar tarzı bir çözüm...
  15. SonyaDor113

İstanbul Motor Fuarı 2023

Merhabalar İstanbuldaki motor fuarına gidenler var mı?, Nasıl buldunuz? Gidemeyenler/gitmeyi düşünenler için bir fikir olması için açıyorum bu konuyu. Gidenler izlenimlerini yazarsa hepimiz faydalanırız
  16. SonyaDor113

Yedek Parça

Merhabalar Motorsiklet ikinci el parçaları satışı olan site biliyor musunuz? veya çıkma parça da olabilir Kuba superlight 200 için aksesuar parçaları bakıyorum
  17. SonyaDor113

Vites sorunu

Bende superlight 200var 16model. Motor dururken vitesten boşa veya ikiye geçmiyor. Sorun dişlilerden mi kaynaklanır başka bir şeyden mi.
  18. SonyaDor113

Mondial motorları nasıl

Merhabalar Mondial motor nasıl marka RX3 veya nevada modeli kullanan var mı yorumları nedir merak ettim
  19. SonyaDor113

Superlight 200

Merhabalar Bende 2016 superlight 200 var Yaza doğru satmayı düşünüyorum. Kaç paraya gider fikir almak istedim Sarı sitede benzerleri 45-55 k arasında 2016 model 29bin KM Kazasız Yan çantalar var Arka çanta var Ön çanta var Ek olarak branda Telefon tutacağı
  20. SonyaDor113

600 cc Öneri

Merhabalar 17 ocak 2023 piyasasına göre; cc yükseltmek istiyorum Ayda bir iki kere Bursa İzmir arası (300km) gidebileceğim minimum 600cc motor önerisi alabilir miyim? Aklımda sıfır Honca NC700 veya ikinci el Suzuki V-Strom DL650 tarzı modeller var. Fiyat performans olarak önerilerinizi...

Yeni mesajlar