Arama sonuçlarınız

1. A

Vespa Bajaj Chetaki Skuterım yeniden doğuyor ....

Merhaba resimleri şaun atamadım ama yarın koyucam bügün motorumu maltepeden ünalana te kaka getiridim ( Banzin almayı unutmasaydım itmek zorunda kalmayacaktım :pr: :pr: :pr: fakat motorunda hiç bir sorun yok sadece firen ve gaz ayarı gerekliydi 95 den bu yana bende bu motor ve son 6 yıldır...
  2. A

vespa bajaj chetaki skuter ımı buldum :))

geçen hafta bizim memlekete gittiğimde depoda 13 14 yaşında kulandığım 90 model vespamı buldum onu getirdim işlemlerini halettim ruhsatır falan filan .. motorun yürü ve motor iyidurumda ama akasada birkaç yapılacak iş var onlarıda benim elimden gelir yanlız sormak istediğim istanbulda bu motorun...
  3. A

Atv Alıcam ama hala karasızım...

Merhaba arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. Ben bir Atv hayranıyım özellikle kanuni 250 ler favarim ve haha önceleri offroadayken kanuni 150 kulanıyordum sahil ve dağ türüyüzlerinde ve hazır parkurlarda artık şehir içi trafiğindede kulanılmaya başlanmasından dolayı ve kredi imkanlarının...
  4. A

Atv Alıcam ama hala cc konusunda karasızım...

Merhaba arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. Ben bir Atv hayranıyım özellikle kanuni 250 ler favarim ve haha önceleri offroadayken kanuni 150 kulanıyordum sahil ve dağ türüyüzlerinde ve hazır parkurlarda artık şehir içi trafiğindede kulanılmaya başlanmasından dolayı ve kredi imkanlarının...

Yeni mesajlar