Arama sonuçlarınız

1. M

Motoru satıp Murat 131 ya da Serçe almak ?

Ne kadar mantıklı olur ? Durumu şöyle izah edeyim. R25 aldım aralıkta, şu an satma niyetim var " sanki " . Motora binip bir yere gitmektense, sanki 2. bir araç alıp (biraz farklı bir şey) piknik sepeti vs arkasına atıp gitmek daha mantıklı geliyor gibi ? Satıp şöyle temiz restore edilmiş...
  2. M

Branda Önerisi?

Arkadaşlar merhaba. r25 motorum için branda arıyorum ancak uygun bir şey bulamadım. Ya motoru çiziyor diyorlar ya dikişler yırtılıyor vs vs. Branda önerisi olan var mı acaba ?
  3. M

Kontra verirken sadece sol el ile vermek ?

Daha mı mantıklı ? Sağ elim ile kontra verip viraj döndüğümde sanki gaz ayarını kaçırıyor gibi hissediyorum. Sola dönerken solu itmek sağa dönerken solu çekmek daha rahat gibi geldi bana siz arkadaşların da görüşlerini almak isterim.
  4. M

Yokuş yukarı çıkarken yavaşlayıp yokuş aşağı sağa dönüş ?

[/url][/IMG] https://www.hizliresim.com/f9eyfbh Arkadaşlar şu şekilde bir yokuş çıkıyorum. Sağa dönen yol da tek şeritli ve yokuş aşağı. Şimdi yaşadığım problem, yokuşu çıktıktan sonra eğer fazla yavaşlarsam sağa döneceğim için sağ ayağımı yere koymak zorunda kalıyorum ancak bu durumdayken...
  5. M

2. el alınan ceketteki ter kokusunu nasıl geçirebilirim?

Arkadaşlar merhaba. 2. el zarar görmemiş bir deri ceket aldım. Yazlık Held hörgüçlü korumalı deri ceket. Ancak koltukaltında bayağı yoğun bir ter kokusu var. Limon-su karışımı yaptım geçmedi, sinirlendim banyoda çocuk şampuanı ile yıkadım dış kısmında koku çoğunlukla gitti ancak iç taraftan...
  6. M

Motoru komple yapılmış CBR250R almak mantıklı mı?

Arkadaşlar merhaba. 2 tane HONDA CBR 250R motor arasında kaldım. Biri 2017 model 30 binde motoruyla ilgili bir işlem yapılmamış. Diğeri 2016 model 30 binde. 3 bin km önce honda servisinde komple motor yapılmış krank meselesi yüzünden. Gönlüm tamirat görmüş motoru al diyor ama satarken problem...
  7. M

Bu ekipmana önerileriniz nelerdir ?

Arkadaşlar merhaba. Bu fiyatlar civarında ekipman almaya çalışıyorum ilk motosikletim olacak. https://www.hizliresim.com/7e19g20 Montta ve botta biraz kararsız kaldım. Varsa tavsiyeleriniz veya eklemem - çıkarmam gereken bir şey yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  8. M

100 Bin TL Ekiman Tavsiyesi + Motosiklet Tavsiye

Arkadaşlar merhaba. İlk motorum olacak ekipman + motosiklet 100 bin lira para ayırdım. Motor olarak şu anlık CBR 250 düşünüyorum. Ekipmana da tahminen 25 bin TL civarı para ayıracağım. Düşeceğimden eminim. Ekipman Kask Olarak kesinlikle ARAİ düşünüyorum. Bot Sidi Gerisinde kararsız kaldım...
  9. M

Merhaba motorsever arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba. Aranıza Tunceli'den katılıyorum. Önceden aklımda olmasına rağmen ehliyet için kursa yazılmak bu günlere kısmetmiş. Bir arkadaşın azıcık dürtüklemesi ile bu kervana katılmak üzereyim. 3-4 gündür motosiklet ile ilgili youtube videolarını neredeyse tükettim :) Aslında aklımba...

Yeni mesajlar