Arama sonuçlarınız

1. F

Korlas'ın yeni fiyatları Motopixel TV çekilişiyle mi belirlenmiş?

Triumph yeni fiyatlara bi bakayım dedim de sanki Motopixel TV yayınında Selçuk bey çekilişle fiyat belirlemiş gibi duruyor. Bonneville T100 2024 modeli 595 bin, 2025 modeline ne olmuşsa 826 bin olmuş. Sahibindende sıfıra yakın versiyonları 400 bin. Anlamadım gitti...
  2. F

Manuel fitesçilere bir darbe de BMW'den geldi. Automated Shift Assistant

BMW de çağın gerçeklerine ayak uydurdu ve otomatik vitesli motorların 2025 yılından itibaren müşterilere sunulacağını duyurdu https://www.instagram.com/p/C6eHvr2ifu-/?img_index=1 Automated Shift Assistant adı verilen sistem Honda'nın DCT'si gibi çalışacak gördüğüm kadarıyla. Manuel modda...
  3. F

Yeni motorumla bayram tatili kaçamağım

bir müddet önce kymco ak 550 almıştım. motor harika ama ilk gün yan ayağı kendiliğinden kapanıp motor sol tarafına düşünce canım fena sıkılmıştı. sonrasında birkaç kere binebildim. 3 aylık bebeğimiz olduğu için iş ve ev dışında bir şeye zamanım olmuyor pek. başlık da işin şakası hatta. bebeğe...
  4. F

Ayna tamiri (kaynak) için Anadolu yakası tamirci

merhaba, ak 550'yi dışarı çıktığımız ilk gün devirdim maalesef. daha önce yazmıştım. bence üretim hatası olarak yan ayak park halinde kendiliğinden kapandı ve sola devrildi motor. üç parça grenajda çizik var. onların gelmesini bekliyorum (motor çin motoru değilse aynı gün değişim oluyor diye...
  5. F

Kendime motosiklet garajı yaptım

sokakta kir pas, kedilerin seleyi mesken tutması, erkek kedilerin motoru işeyerek sahiplenmesi vs derken bir motor garajı almaya karar verdim. ama piyasada satılanlar genelde çok büyük. yerimiz de çok geniş olmadığı için kendim yapmaya karar verdim. marangozluktan biraz anlıyorum sayılır. ufak...
  6. F

Ağustos ayında sattığım motorun 6 aydır HGS'sini ödüyormuşum

ağustos ayında scooterımı satmıştım. hgs'yi iptal etmeyi unutmuşum. bugün aklıma geldi kontrol edeyim dedim. 6 aydır benim hgs'den çekilmeye devam etmiş geçiş ücretleri. sattığım arkadaş da kuryeydi ama çok şükür sadece anadolu yakasında çalışıyor herhalde. çok ciddi bir meblağ yok ortada...
  7. F

Motosikletin ağırlığını düşürmek için yapılabilecekler

230 kiloluk bir motor düşünün. mesela nc750x. bu motoru biraz para harcayarak 200 kilo civarına düşürmek mümkün olur mu? 30 kilo düşmese de ağırlığı hissedilir seviyede düşürmek için yapılabilecek makul değişiklikler neler olabilir? 100k bütçemiz olsun mesela 400k'lık bir motor için.
  8. F

Sarı siteyi sarartmışlar

sarı sitenin yöneticileri alan adını yenilemeyi unutmuş, sahibinden.com alan adını başka bir firma tescil ettirmiş. bu yüzden de hiçbir sahibinden servisine erişim yok diye bir haber var. site de çalışmıyor mobil uygulama da. tam sahibinden'in yapacağı hareket olmuş bence. şahsım adına bir türk...
  9. F

2022 Yuki Legend 80cc scooter, 3800 km'de.

arkadaşlar merhaba, eşimin bir dönem kullandığı scooter'ı satmak istiyorum. 50cc'den 80cc'ye yükselttik aldığımız zaman. 3800km kullanıldı. birlikte kamp yapmaya bile gittik önde ben nc'yle, arkada eşim bu scooter'la. ekstra olarak aldığımız zaman güvenli olsun diye taktırdığımız anlas marka...
  10. F

1962 yılından "This is Honda" belgeseli

youtube öneri olarak karşıma bu videoyu çıkardı. 1962 yılında honda tarafından çekilen propoganda/reklam belgeseli. -detaylı fabrika görüntüleri, çeşitli üretim aşamaları ve her bir birimin şemaları -bugünkü fabrikalarda görmeyi beklediğimiz seviyede otomasyon -işçilerin fabrikadaki ve sosyal...
  11. F

Kawasaki Ninja 7 Hybrid hakkında ne düşünüyorsunuz

forumun yenilikçi motorlara ilgi duyan ve debriyaj sevmeyen üyesi olarak bu modeli görünce çok heyecanlandım, sizinle de paylaşmak istedim. forumda daha önce paylaşılmamış sanırım. güncel piyasada honda'dan sonra otomatik vitesli motor çıkaran ikinci marka kawasaki oluyor sanırım. darısı...
  12. F

"Takas fiyatım farklıdır" saçmalığı bizden başka bir millette var mı acaba?

motorun fiyatı 450k mesela. takas fiyatım farklıdır yazıyor, ya da takas fiyatım 480k diyor. birader bu nasıl bir mallık. benim 600K'lık motorla takas yapıyor olsan takas fiyatım 480k dedin diye 30k kar mı edeceksin. benim fiyatım da o zaman 630K olmaz mı sence? alacağın motoru daha bilmiyorsun...
  13. F

Kymco'nun X-ADV alternatifi adventure scooter'ı Kymco CV-L6

eicma'da gördüğüm ilk ilgi çekici model bu oldu. ak 550 ile aynı motor bloğunu kullanan adventure scooter modeli kymco cv-l6. kymco'nun modelleri genelde çok güzel ama bi %20 daha ucuz olsa tercih edilir benim açımdan. bu da mesela x-adv ile aynı fiyattan satışa sunulacak muhtemelen ve honda'nın...
  14. F

Motor serüvenine Voge SR4 ile devam

nispeten yeni bir motorcu olarak serüvene 150cc scooter'la başlayıp daha sonra nc750x dct ile devam etmiştim. scooter'dan sonra nc750 biraz yorucu geldi, hem de bebek beklediğimiz için araba almamız gerekti. o yüzden motoru sattım geçen ay. sonrasında bir müddet motorsuz kaldım ama dün...
  15. F

Honda E-Clutch, istersen debriyaj kullanmadan manuel vites deneyimi

manuel vitesi ve durmak için, kalkmak için, vites değiştirmek için debriyajı kullanma fikrini sevmediğimi bazılarınız bilir. buradaki başlıkta da bu fikirlerimi paylaşmıştım. honda sağolsun, dct'den sonra şimdi de e-clutch denen bir sistemi hayata sokuyor. teknik detayını çok bilmesem de...
  16. F

Direksiyon eğitimi (4 teker için)

merhaba, eşim için direksiyon eğitimi alabileceğimiz bir yer arıyoruz. b sınıfı ehliyeti var ama tecrübesi yok. özel eğitim veren kişi ya da kurum tavsiyeniz olur mu? istanbul anadolu yakası tercihimiz olur ama avrupa yakası da olabilir.
  17. F

Sitede NT1100 kullanan var mı?

açılan diğer başlıklara baktım ama motor piyasaya çıkmadan evvel biraz konuşulmuş. satışa çıktıktan sonra bir daha bu motordan bahseden olmamış. forumda NT1100 kullanan hiç yok mu? varsa deneyimleri nasıl?
  18. F

10 bin kilometrede ilk kaza

birkaç gün önce kendi kendime dedim ki 10 bin kilometre oldu ciddi bir kaza yaşamadım çok şükür. -dün öğleden sonra uyumuşum. telefon geldi uyandım. bir işim vardı ona geç kalmışım. uyku sersemi yola çıktım. yola çıkarken de içimden diyorum ki hem tam kendimde değilim, hem de acelem var...
  19. F

Satılık 5750km'de RKS Freccia 150

arkadaşlar merhaba, nc 750'yi aldıktan sonra ikinci motor olarak tutuyordum ama pek kullanmadığım için satmaya karar verdim. motorun kazası yoktur. bakımları da zamanında yapıldı. motoru aldığım ilk hafta park halindeyken birisi motoru devirmişti. o yüzden arka fren manetinin ucu...
  20. F

Haftasonu Düzce Güzeldere şelalesi yolculuğumuz

geçen hafta sonu eşimle birlikte istanbul'a 220km mesafedeki güzeldere şelalesine gittik. aslında amacımız yeşillikler için güzel bir gün geçirmekti. o yüzden önce kalacağımız yeri seçtik, sonra şelale de yakınında olunca şelaleyi de görmüş olduk. toptepe panorama diye bir yerde kaldık...

Yeni mesajlar