Arama sonuçlarınız

1. M

İnterkom Telefon ve Kamera Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Motosikletle vlog tarzı videolar çekmek istiyorum. Yakın zamanda da uzun yola çıkacağım. Kameram Insta360 x4, interkomum kn6100. Kamerayı interkoma bağladığım zaman interkom...
  2. M

Kask Güneş Vizörü Tamiri

Herkese merhaba arkadaşlar. Mt Helmets Thunder 4 kullanıyorum. Kaskımda güneş vizörü bulunmakta. Fakat yakın zamanda açıp kapatırken zorluk yaşadım. İllaki vizörden de tutup ittirmek gerekiyor. Bugün ne yapabilirim diye açtığımda farkettim ki iç mekanizmasında sorun var. Soldaki mekanizma aşağı...
  3. M

Fiyat-Performans Mont

Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda yaklaşık 1000 kilometrelik bir yolculuğa çıkmayı planlıyorum. Gidiş geliş ve oradaki gezim toplamı 2500 kilometreyi bulacaktır. Herhangi bir montum yok. Mont alacağım ve malum havalar soğuk. Rüzgarı ve suyu olabildiğince geçirmeyen ve gerektiği zaman...
  4. M

Maksimum 30 bin tl motor önerisi

Herkese merhaba. İlk motorumu almak üzereyim. Maalesef bütçem en fazla 30 bin. Bu rakama alinabilecek en iyi motor tavsiyelerinizi bekliykrum. Aklımda Mondial 100 uag var. Her yerde kolaylıkla parcasını bulabilirim. Efendi bir şekilde kullanılırsa uzun vadeler dayanır diye düşünüyorum...
  5. M

Mondial Drift L vs CF Moto 150 NK

Herkese merhaba. İk motor arasında kaldım.CF Motonun Mondialden çok çok daha iyi olduğunun farkındayım. Fakat suanda param CF Motoya yetişmiyor. Mondial Drift L yi ise suanda alabiliyorum.Mondial 39.500 lira CF Moto ise 54.200 lira. CF Moto stokta yokmuş. 1 ay sonra gelir diyorlar. Ben Şubat...
  6. M

Merdivenden Motor Çıkarmak

Herkese merhaba, bu hafta ilk motorumu alıyorum fakat apartmanda nereye koyacağımla ilgili endişelerim var. Apartmanın girişine koyabilirim fakat orada bağlayabileceğim bir demir yok. Oradan çalınsın istemiyorum. Biz 1.katta oturuyoruz. Yukarı çıkmak için iki tane ters yönde merdiveni geçmemiz...

Yeni mesajlar