Arama sonuçlarınız

1. Yns80

Lifan kpv150 yollarda

148.500 tl lifan kpv150 yollarda tutulur mu sizce nasil
  2. Yns80

Formule 1

Yarin ki sprint yarışında lewis Hamilton ve ferrari ye başarılar.
  3. Yns80

Kurban bayramina son 2 gün

İyi günler arkadaslar evet bayrama son 2 gün kaldi bıçaklarınız güvenilir yerlerde bileyletiniz osmaniye merkezde yada cevre ilcelerden gelecek olan arkadaslar ali umuş bicakcilikta bekleriz yerimiz yeni belediye nikah salonu karsindadir
  4. Yns80

0 km emisol 2018 model

Arkadaşlar iyi akşamlar motor yeni aldim motor hizlanirken tam devir bulacakken bi patirdama yapior tamircilere gösterdim bi usta dediki üstündeki 125lik karburator doyurmuyor 150lik takalim neyse ordan ciktim baska bi ustaya goturdum hava girişi zayif dedi yeterli hava girisi olmadigindan...
  5. Yns80

Lifan emisol almak mantıklı mı

1 ay önce almiş olduğum hero xpulse 200 satıp karbüratörlü düz lifan em150l aldım iyi mi bilmiyorum ama bakalim hayırlısı olsun
  6. Yns80

Mondial 100i cc

Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar benim bi sorum vardi mondial 100i enjeksiyonlu 125 veya 150 cc cevirsek nasil bi yol izleyebilirz enjeksiyonlu motora performas artirabilirmiyiz
  7. Yns80

Manuel resetleme

Arkadaslar enjeksiyonlu motorda ecu resetleme manuel olarak nasıl yapariz
  8. Yns80

Honda wave 110i cup

2.sahibinden 2012 model 6000 km de tertemiz sıfır gibi fiyati 43.250 pazarlık vardır alıcısına hayırlı olsun
  9. Yns80

Osmaniyede deprem

Bir osmaniyeli olarak hepimize geçmiş olsun 18:48 saatlerinde 5.1 büyüklüğünde sallandık
  10. Yns80

Mavi duman

Motorsiklet innova 125 normalde duman atma gibi hic bi sorun yok tertemiz yaylaya ciktigimda kompresör iniyorum gaz verince mavi duman atiyor sonra kesiliyor normalde yoksa duman atma felan yok sorunu nedir ustalar
  11. Yns80

Arora max-t

Arkadaşlar bu arora nasil bi motor kaliteli biseye benzetmşler kullanan varmi görüsler
  12. Yns80

Commuter bekleyiş

Niye getirmezler bu commuter sınıfı motorsikletleri?
  13. Yns80

2006 innova 125 karbüratör

2006 innova 125 karburator üstündeki kablolar ne işe yarar bilgisi olan ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ---------- Yok mu innova kullanan
  14. Yns80

Honda innova 125

2006 model honda innova 125 orjinal kazasiz boyasiz 7.800 km
  15. Yns80

Enjeksiyonlu wave 110i

Motorsiklette ısı sensörü nedir ne işe yarar arıza yaparsa nasil olur degerli ustalardan bilgilendirirlerse sevinirim
  16. Yns80

Ariza lambasi

Kontak acinca ariza lambasi normal sekilde yanip sönuyör motor patirdayarak devir buluyor ariza isik yakmiyor nasil nerden bilecegiz arizanin oldugunu
  17. Yns80

Akü zayıflığı yada fazlasi enjeksiyonlu motor etkiler mi

Ne gibi problerler olur yorumlarsaniz
  18. Yns80

Enjeksiyonlu wave 110i

Arkadaşlar 4 binde aldigim honda wave 110i ilk calistirmada calisiyor rölantide sikinti yok yalniz gazi yavas actigimda bogularak gaz yiyor sonradan devrini buluyor araca biniyorum biraz geziyorum sonra motor isiniyor sikinti geciyor hic sikintisi yok isinca bekliyorum bi 15 20 dakika kadar yine...
  19. Yns80

Honda wave 110i

Honda wave 110i 2022 cikisli 4 binde motor aldim motor cok iyi titresim yok, süspansiyonlar yumuşacik gaz tepkisi çok tatli istedigin sekilde miskin miskinde gidebiliyorsnda yaylaya cikiyorum güzel cekimi var yakiti cok az maşallah diyelim ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ----------...
  20. Yns80

Honda es titan

Arkadaslar honda es titan elinde temiz az km yapmis yaninda yönünde olan varsa ariyoruz

Yeni mesajlar