Arama sonuçlarınız

1. F

600rr mı r6 mı

Herkese selam, bu iki motor arasında kaldım şuan beğendiğim 2 motor var biri bana yakın 30 binde 2010 kazasız değişensiz masrafsız (tabi daha gidip görmedim görücem satıcı kefil oluyor) diğeri 25 binde 2014 model Repsol 600rr o da değişen yok ama boya var hasar kaydı ise 2 parça halinde 40 50k...
  2. F

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

Bütçeme aşağı yukarı hepsi geliyor aktif kullanıcam bu motorları biliyorum üçünde de hararet sıkıntısı çekebilirim yazın sıkışık trafikte ama bu sene safkan racing binmek istiyorum şimdi aklıma takılan şu 1000rr diğerlerine nazaran çok daha fazla sıkıntı çektirir mi ayrıca bulunduğum ilçede...
  3. F

Gösterge Değişirse Km sıfırlanır mı?

Arkadaşlar merhaba Mt25 motorum ile talihsiz bi kaza yaptım gösterge muhtemelen değişecek göstergeyi değişirsek km yi eski haline getirebilirmiyiz?
  4. F

Liqui Moly, Putoline, Motul?

Merhaba, MT25 motorumda uzun zamandır motul 5100 kullandım bi ara da 7100 kullanmıştım kısa süreliğine şimdi farklı bir marka kullanmak istiyorum devirli kullanıma uygun olarak sizce hangisi bu aralar çok duyduğum Liqui moly street yarı sentetik ve Putoline n tech pro+ var putoline zincir...
  5. F

Xj6 mı MT07 mi ?

Merhaba, ikisi arasında çok kararsız kaldım xj6 sesi itibari ile inanılmaz hoşuma gidiyor 07 ise daha hafif daha torklu agrasif bi motor abs var ayrıca fakat xj6 da bunlar yok tamam gidişi vs iyi fakat tork bakımından bi 07 değil siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
  6. F

Yurt dışından Motorsiklet getirip plaka ruhsat çıkarmak?

Merhaba, Gürcistandan çok uykuna plaka ruhsatsız motor (duke 390) getirmeyi planlıyorum plaka ruhsat çıkarmak vergi vs ne kadara patlar 36000 tutacağını söylediler daha önce yapan varmı?
  7. F

Şanzıman ve Güç ilişkisi

Merhaba, bir enduro aldım fakat şanzımanı hondanın bir modeli ile değişmiş uyumlu oldukları için verilerine baktığımda çok daha torklu güçlü olması gereken motor niyeyse bana bi numarası varmış gibi gelmedi şanzımanın değişmesi gücü ve vites aralıklarını etkiler mi yoksa performans düşüklüğünüm...
  8. F

Ek 33/A belgesi?

Merhaba, çekme belgeli motor alıcam binerek gelmek istiyorum sanırım trafik şubeden bu belgeyi alıp bir süre trafiğe çıkabiliyormuşuz ben motoru üstüme aldıktan sonra bir günde gün içinde bu belgeyi çıkarabilirmiyim?
  9. F

Çekme belgeli motor almak ve trafiğe çıkarmak?

Merhaba,çekme belgeli bir enduro alacağım fakat daha önce hiç yapmadım motoru üstümüze aldıktan sonra muayene yapılacak peki sonrası için tekrar notere gidip ruhsat ve plaka için başvurucaz mı? Yoksa ilk üstümüze alırken trafiğe sokacağımızı belirtmemiz yeterli mi adım adım tüm işlemleri...
  10. F

Motora lokal boya attırmak

Motorun depo kısmında yaklaşık 3 cm çapında sürtünmeden hasar var kırık değil erime değil boya kalkmış zımpara görmüş gibi buraya fırça ile rütuş attırmak istemiyorum ne yapabilirim ince zımpara ile zımparalanıp sonra tabanca ile boya attırabilirmiyim?
  11. F

Cuba Black Cat mi Mondial Extreme Enduro 250 mi?

Merhaba herkese, birazcık tarz değiştirmek istediğimden birazda eğlenmek istediğimden almak istiyorum arada köy yolu patika gibi yerlerde çoğunlukta şehir içinde işe gidip gelirken birazda boş zamanlarımda teker yaparak kullanacağım o yüzden 100 bin altı bakıyorum alıp hem kendime göre kaplatıp...
  12. F

İnanılmaz sert ve değişken vites geçişleri

Merhaba herkese,japonu satıp bir çinliye geçtim CLX250 aldım genel olarak memnunum motordan gerçekten kaliteli çinli diyebiliriz tek anlamadığım bazen vitesleri inanılmaz sert oluyor boşa almak imkansız hale geliyor yada değişirken depik atmak falan gerekebiliryor 😃 bazen ona nazaran yumuşak...
  13. F

250NK kullanıcıları Tavsiye ediyormusunuz?

Merhaba, nakit ihtiyacından MT25 satıp sıfır veya yakını 250NK düşünüyorum biliyorum 390 MT25 gibi motorlardan sonra tatmin etmicek ama bu yılı geçirmelik lazım sorularım şu piyasası nasıl satışı kolay mı parça kalitesi nasıl ve temini kolay mı eskiden çok duyuyordum parça sıkıntısını güncel...
  14. F

MT25 kadran yada ön taraftan gelen deli eden zırıltı??

Merhaba herkese, 2017 model bir MT25 sahibiyim motor 6 7 bin deviri geçtikten sonra kadrandan yada ön taraftan yerden zırıltı yapıyor sinek vızıltısı gibi sanki bişi titriyor gibi yerinide tam çözemedim belki yaşayan vardır üstü kapalı bir kaç bişi gördüm internette olabiliyor sanırım böyle...
  15. F

Debriyaj telini ne ile yağlıyorsunuz?

Merhabalar debriyaj telini hangi yağ ile yağlıyorsunuz?
  16. F

5 bin km CB250R mı 25 30 bin km MT25 mi?

Merhaba, şuan birazcık arada kaldım 2017 2016 model 25 30 bin km MT25 parasına 2018 2020 model arası 5 7 binde CB250R alabiliyoruz sizce hangisi daha mantıklı biraz araştırdığımda MT nin artılar çift silindir olması ve piyasasının aktif olması onun dışında ben pek bi fark göremedim CB hiç...
  17. F

Mineral, yarı sentetik, full sentetik yağ hangisi?

Merhaba, bir kaç yerde okudum hatta deneyen arkadaşlarıma da sordum misal mt25 ben tek tip yağ kullandığım için bişey diyemicem ama arkadaşım üçünüdd kullanmış ve aynı okuduğum yerdeki yazanları yaşamış full sentetik yağ debriyaj kaçırtıyormuş o yüzden genelde yarı sentetik yada mineral yağ...
  18. F

KTM ve olmayan piyasası tekrar yamahaya mı dönmeliyim?

Merhaba çok isteyerek Mt25 satıp yeni kasa duke 390 aldım şuan memnunum karakterime tam uyan çok güzel bir motor gidişi hafifliği torku vs şuan 18 bin km de ve ileride 25 bin km veya üstünde satmanın zorlaşacağını biliyorum belkide satamıcam ama yamaha öyle değil ertesi gününe alıcı...
  19. F

Pirelli Angel City Tavsiye Edermisiniz?

Şuan ki motorum duke 390 üstünde metzeler var ön de sıkıntı yokta arka lastik birazcık sıkıntı gibi hiç tutmuyor eski motorumda sport force plus kullandım baya memnundum ama dikkatimi pirelli angel city çekti kullanan varmı tutuşu vs nasıl biraz agrasif kullanıma sahibim genelde boş...
  20. F

Hangi Yağ Daha İyi?

Merhabalar yeni motor aldım duke 390 ve alet baya sıcak çalışıyor çabuk fan açıyor öncesinde MT25 kullanıyordum ve 7100 10w40 kullanıyordum 390 daha farklı yazın sıcak havada kullanacağım için ve aletin yüksek sıcaklıkta çalıştığını varsayarsak 7100 15w50 veya 300v 15w50 düşünüyorum makinanın...

Yeni mesajlar