Arama sonuçlarınız

1. S

KTM fiyatları

KTM 125 duke 134,900 KTM 250 duke 123,500 Görünce biraz şaşırdım hem 125cc bir motorun nasıl bu kadar yüksek fiyatta olduğu hemde nasıl 250 cc olan modelinden daha yüksek fiyata satıldığı daha yüksek cc olmasının yanında ekran haricinde ne gibi bir farkı varda böylesine bir fark açılmış acaba
  2. S

Forum hk

Ana ekran bende bi farklı gözüküyor bu gün farkettim sorun bende mi herkeste mi var
  3. S

Voge 650 dsx

Voge 650 dsx hakkında yorumu olan var mı kullanan test eden vs Teknik özellikleri de şu şekilde https://www.vogeturkiye.com/product-details/650-dsx/
  4. S

Ne olacak bu fiyatlar

Bayadır kawasakinin 400 ailesini takip ediyorum ve bu gün sarı siteye bi ninja 400 ilanı düştü fiyatı 220.000 cidden daha nereye kadar gidecek bu fiyatlar bu ekonomide ne alınır orta segment?
  5. S

Eski tarzda motorlar

Suzuki sv650a yada kawasaki z650rs tarzı daha düşük cc modeller var mı 200 300 400 cc filan
  6. S

Motor geçişi için öneri!!

Uzun zamandır ve on binlerce km dir scooter kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır (pcx spacy) bunların ardından MT 07 ye geçiş yapsam çok sorun yaşar mıyım eğitim almayı zaten düşünüyorum sizce bunu yapayım mı yoksa daha önce 250 ilk onun ardından mı geçmeliyim ki büyük ihtimalle 250 lik den sonra...
  7. S

Ruhsatta yanlışlık

Merhaba arkadaşlar bu gün garip bi ilan gördüm malum sarı sitede bi arkadaş kocaman başlık yazmış “A2 ehliyete uygun” gibisine ilandaki motor normalde yaklaşık 56 kW ama ruhsatta 26 kW olarak yazıyor bi hata olmuş galiba ve arkadaş da açıklamaya kendisininde A2 ehliyet sahibi olduğu çevirmede...
  8. S

Siz hangi motorları tercih edersiniz

Uzun zamandır motosiklet kullanıyoum 125cc-150 cc scooter, naked, commuter ama hiçbir zaman zevk için kullanmadım benim için daha çok motor bi ulaşım aracıydı şimdiyse gitgide zevk için kullanmaya başladım maddiyat konusunda aman aman bi sorunum yok( tabi ki de ne kadar ucuz o kadar mutlu olurum...

Yeni mesajlar