Arama sonuçlarınız

1. D

Küçük scooter tavsiye

Selamlar. kısa mesafede kullanmak için scooter ihtiyacımız var. Yamaha RayZR veya Fiddle tarzı bakıyorum. 4-5 Yıl gibi uzun süre kullanılacağından dolayı çin malı almak istemiyorum açıkçası. birkaç sene geçince modelin üretimi duruyor veya ülkeye getirmeyi bırakıyorlar ondan sonra bir daha yedek...
  2. D

Ekipman için site tavsiyesi

Yazlık eldivenlere ve HJC kasklara bakıyorum. Bunları temin edebileceğim güvenilir ve sattığı malın arkasında duran bir yer önerir misiniz?
  3. D

Jant boya kodu nasıl bulunur?

motoru geri çekerken ön jantı üstünde ızgarası olmayan su kanalına düşürdüm ve jant çizildi. Hafif zımparalanıp boyansa kapanacak ama o boyayı nereden bulurum hiçbir fikrim yok. Akçalı veya polisan sprey boya alsam tonunun tutma ihtimali yok ne tavsiye edersiniz . Jant siyaha yakın koyu bir gri...
  4. D

ADV 350 alınır mı

Bu scooter hakkında forumda hiç bilgi göremedim. En son gelecek, geliyor, geldi falan gibi muhabbeti olmuş. Kullanan var mı kaporta kalitesi gidişi falan nasıldır
  5. D

Yamaha servis bakır pul kullanmış

Bugün xmax 250 motorumun yağını değiştirdim ve karter tapasını açınca ilginç bir manzarayla karşılaştım. 1000 bakımı yapılırken 50 lira karter tapa pulu parası aldılar ama 10 kuruşluk bakır pul takmışlar. Ben Sanayiden gidip 10 kuruşa bakır pul almayı bilmiyor muyum ne diye yetkili servise para...
  6. D

5W40 vs 10W50 vs 10W40

Yetkili serviste işçilik fiyatları insani düzeyin üstüne çıkmış. yağ boşalt, yağ doldur işlemine 3000 lira vermek istemediğimden kendim yıllık bakım yapacağım ama Yamaha kullanım kılavuzunda tavsiye edilen yağ 10W40 olarak gözüküyor. Castrolün de tam sentetik olarak 5W40 ve 10W50 yağları var...
  7. D

Clover eldiven kullanan var mı?

Bu bütçede bilek desteği olan birkaç eldivenden birisi olduğu için sipariş ettim. Bu markayı bilen, kullanan var mı, Kalitesi malzemesi nasıldır? Sadece motomax satıyor galiba bu markayı pek duymadım. https://www.motomax.com.tr/clover-st-02-korumali-motosiklet-eldiveni-siyah
  8. D

Polis park halindeki motoru çalıştırtabilir mi?

Herkese merhaba. Arkadaş ana yolda gazlayıp petrole tuvalete giriyor, çıktığında polisleri motorun başında görüyor. Gazlayan sen miydin, o ses çıkaran motor bu mu gibisinden bir şey söyleyip çalıştırmasını istiyorlar. Arkadaş karşı koyuyor ama seni ters kelepçe yapıp tutuklarım bak gibisinden...
  9. D

Servise öpülmek vs garantiyi bozmak

Garantili bir Xmax-400 alacağım ama 1000 bakımına henüz girmemiş ve kilometresi gelmiş. 1000 Bakımı 800 lira gözüküyor. Hiflo yağ filtresi 100 lira, 2 litre castrol scooter yağı 200 lira. Tapa pulu oring ıvır zıvır desek 50 lira da onlar. İşçilik bana ait, Toplam maliyet 350 lira. Normalde çok...
  10. D

Scooter niyetine NC750X alınır mı?

Şehir içi için scooter düşündüğüm İçin birkaç arkadaşımla anlaşıp xmax-250 ve xmax-400 motorlarını kullandım ama hiç beğenmedim. Xmax-400 zaten yakıt olarak facia sanırım. Arkadaşın motor 800kmde olduğundan mı ne bilmiyorum ama tüketim 5.9 gözüküyordu. Xmax-250 de hormonlu nmax gibi hissettirdi...
  11. D

Streetfighter V4 Alınır mı?

İlk çıktığından beri MT-09 kullanıyorum üç jenerasyona da bindim artık daha güçlü ve yavaştan egzotik tarafa kaçan bir motosiklet almak istiyorum. Japon güvenilirliği ve kalitesinden sonra Ducati bende soru işaretleri yaratıyor. İkinci eldeki değer kaybı ve V4 motorun sağlamlığı kafamı...
  12. D

Türkiye'de artık her motosiklet egzotik

Eskiden Avrupa malı motosikletlere egzotik gözüyle bakardık ama Dünyanın en çok satan motosikletlerinden biri olan son kasa MT-07 görsem egzotik diyecek duruma geldim. TR Şartları böyle devam ederse R25 bile artık egzotik sınıfına girecek.

Yeni mesajlar