Arama sonuçlarınız

1. T

Ellerin acıması

Merhabalar iyi pazarlar Forum ahalisine sormak istediğim sorum şu 30 bin km tecrübem var ona rağmen özellikle artçılı durumlarda bazen de yalnız iken motor kullanıp indiğimde avuç içlerim sızlıyor.Bu durumu bazen yaşıyorum aşmak için ne yapmalıyım ? (Motosiklete eldivensiz hiç binmedim).Yoksa...
  2. T

Zincir değişimi

Merhabalar iyi günler zincir değişim zamanım geldi.Dişli ile beraber değiştireceğim fakat sanayi için satılan ya da daha büyük makineler için yapılan zincirler özelllikle motosiklet için üretilen zincirlerden farklı mıdır? Yoksa aynı işi görür mü? Direkt aklıma motosikletin çok devir çevirdiği...
  3. T

Gidon,jant,amortisör için yardım

Öncelikle merhabalar ;Daha önce diski taşladım diye konu açmıştım.Diski orijinaliyle değiştirdim fakat sürtme sesi aynen devam ediyor.Şimdi sormak istediğim şu jantı 1mm kadar sapma yapıyor (komparatörle ölçtüm) 1)Bu sapma sürtmeye neden olur mu? 2)Gidon sola bakarken lastik düz gidiyor fakat...
  4. T

Fren taşlama hakkında

Merhabalar iyi günler herkese Bayadan beri forumu takip ediyorum fakat konu açmak , yorum yapmak bugüne kısmet oldu. Duke 250 motorumun ön fren diskini torna tezgahına özel aparat yaparak düzgün bir bağlantı oluşturdum ve taşladım.Salgısına baktığımda yok denecek kadar salgı var.Bu salgı...

Yeni mesajlar