Arama sonuçlarınız

1. K

NK250 2023 Lastik Önerisi

Arkadaşlar selam, yakın zamanda motoruma yeni lastik seti alacağım ama daha önce lastik değiştirmedim. Bu konuda benden daha fazla tecrübe sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Genel olarak, İzmir lokasyonunda virajlarda bol bol vakit geçiren km yapan bir kişiyim. Önerilierini bekliyorum...
  2. K

İzmir içi Virajlı Gazlamalı Rota Önerisi

Selamlar herkese, Cumartesi günü aşağıda linkini bıraktığım rotada gazlamaya gittim. Gerek hava, gerek yol ve gerek rotanın manzarası olsun her şey fevkaladenin fevkinde idi. Bol bol gazladım, güzel apexler yakalayarak kendimi Rossi zannettim. Sürüşümü ve sınırlarımı öğrenme amaçlı bol bol...
  3. K

NK 250 YAKIT TÜKETİMİ VERİ TABANI

Merhaba arkadaşlar, 18.05.2022 tarihinde 2022 Model NK250 motorumu aldım ve 29.06.2022 tarihinden beri aldığım yakıtın verilerini tutuyorum. Kaç litre aldım, kaç km gittim, yakıtın litre fiyatı hepsini not edip bilgisayarımda kayıt altına alıyorum. Endüstri Mühendisi olduğumdan ve hayatımı da...
  4. K

RKS BİTTER 50 HAKKINDA TAVSİYELER ARIYORUM !!

Arkadaşlar Merhaba, Kız arkadaşımı sonunda ikna ettim ve onu da bizden biri bir motorcu yaptım :bounce: Beraber gezerken yolda RKS Bitter 50 gördü ve ben bundan istiyorum diye bahsetti. Ben de en büyük hanımköylü olarak arayışlara ve araştırmalara başladım :cherry::cherry: Araştırdığım...
  5. K

Bugün İtibariyle İlk Defa Motordan Düşmüş Bulunuyorum 😅

Selamlar Herkese Günaydın, Bugün işe gitmek için yola çıktım ve evimin önünde bulunan ışıklardan sola dönmek için vitesi küçültüp hafiften gaz verdim ve bir anda kendimi asfaltta buldum. Ne olduğunu anlamadım hani derler ya bir anda oldu diye gerçekten göz açıp kapayıncaya kadar asfaltta...
  6. K

CF Moto Önerilen Servis Şubeleri

Merhabalar, İzmir'de ikamet ediyorum. NK 250 model motorumu 300 Km bakımına götüreceğim. İzmir'de önerebileceğiniz bir CF moto yetkili servisi var mıdır? Hizmetine güvendiğiniz dürüst ve güvenilir. Ek olarak servise giderken herhangi bir şey almama gerek var mı? Yağ filtresi, yağ, hava...
  7. K

İzmir'den Bütün Motorcu Kardeşlerime Selamlar

Herkese Merhabalar, Dün 2022 model gri-turkuaz Cf Moto NK250 ile aranıza katıldım. Daha çok tanışmak kaynaşmak adına her türlü etkinliğe bundan sonra katılabilirim :) Herkese selamlar sevgiler. Kazasız belasız sürüşlerimiz olsun.
  8. K

Motora Yeni Başlayan Birisi İçin Full Ekipman Tavsiyeleri

Merhabalar, Herkese iyi pazarlar dilerim. Başlıkta da belirttiğim gibi aranıza yeni katılmaya hazırlanan bir arkadaşınızım. Uzun zamandır bir motosiklet hayalim vardı ve bu hayali gerçekleştirmek adına A ehliyet alarak ilk adımımı attım. Sırada ekipman ve elbette motosiklet almak geliyor. Malum...

Yeni mesajlar