Arama sonuçlarınız

1. M

Özür

Forumda yeni sayılırım, ilk kayıt olduğum da zincir yağı ile alakalı bir soru sormuştum. alp_tunay adlı kullanıcı dalga geçer gibi bir cevap yazınca kendisine şebek demiştim .aradan zaman geçti forumda gezdikçe bazı kullanıcılar ile aramdaki yaş farkının epey fazla olduğunu farkettim .alp_tunay...
  2. M

Spontini110 varyatör ses sorunu (video link)

Motorla seyir halindeyken bi anda stop ederek varyatörden ses ve yanık kokusu gelmeye başladı.sağa çektim ve eve kadar iterek götürdüm ,kapağı açtığımda kayış kopmuştu.Kayışı yenisi ile değiştim, denemek için çalıştırdım ve azıcık sürdüm ama motor gaz yemiyor ,stop ediyor ve bu videoda ki ses...
  3. M

Terzi

Motosiklet pantolonu için paçadan kısaltma yapabilecek özel bir terzi var mı ?normal terziler yanaşmıyor.Yardımcı olursanız memnun olurum
  4. M

Zincir yağı önerisi

R25 motorun zinciri için c4 kullanıyordum.yamalubeye geçtim sanki c4 daha iyiydi .siz ne kullanıyorsunuz aynı zamanda würth ve ıpone de var (bunları kullanmadım)
  5. M

R25 koku geliyor

2022 model 26.000 kmde R25 motorumdan ,aldığımdan beri (20.000km) Özellikle bastıktan sonra ,genelde rolantidede yaptığıda oluyor ;bir plastik yanığına benzer koku veriyor. İncelediğim kadarıyla egzoz borularına vs. yapışan bir plastik falanda yok .Bu koku 6000 kmdir var ,yağı vs geçen gün...