Arama sonuçlarınız

1. A

İzmirli Arkadaşlar Yardım Lütfen

Ankara'dan 10 gün sonra otomobilimizle çıkacağımız tatil için İzmir'de motosiklet kiralamayı planlıyoruz. Yolcunun da rahat edebileceği en az 250-500 cc hacimli 2 adet maxi-scooter veya turing tarzında motor düşünüyoruz. Ehliyetimiz,donanımımız var. Planımız otomobilimizi İzmir'de bırakıp...
  2. A

MotoKatolog Çıktı!

Evet arkadaşlar hani Autoshow dergisinin otomobiller için hazırladığı test katoloğunun motosiklet versiyonu çıktı. Bugünden itibaren İstanbul'da,Perşembeden sonra ise tüm yurtta dağıtımı başlıyormuş. Tam 332 modelin fotoğrafları ve tanıtım bilgilerini içeriyormuş. Sanırım bu dergi bir ilk...
  3. A

İlk Motor İlk Kaza

Aylardır forumda okuya okuya özendim mi nedir benim de kaza yapasım geldi! Tam da siyah incimin 1.ay doğum günü kutlamalarına hazırlandığım sırada. Neyse günlerden cumartesi hava parçalı bulutlu,ama günlerdir binememişim gözümde tütüyor.Sabah atladım motoruma arada çalıştığım haftaiçi otopark...
  4. A

Ankara'dan Sevgilerle...

Uzun zamandır siteyi okuyucu olarak takip eden,bir haftadırda aranızda yeralan bir motor sevdalısından geç kalmış bir merhaba!Birkaç ay içinde ehliyetime ve halimdeki deli kızıma kavuşup,kendimi yollara vurmayı planlıyorum...Yolunuz hep açık olsun!