Arama sonuçlarınız

1. K

2014 DL650 , 2011 XL700, 2016 VERSYS 650 VEYA DIGER

Arkadaslar siz olsaniz maximum 80 bin butce ile bunlardan hangisini alirsiniz. Artcili surus yapmayacagim, fakat sele konforu sahsim icin onemli ve ruzgar yemek istemiyorum. Bu motosikletler disinda oneriniz ne olur? Nc serisini dusunmuyorum. Hali hazirda degil 6 ay sonra plan ama simdiden...
  2. K

Sabrin Sonu Selamet Mi?

Bugun guzel havayı da firsat bilip, Istanbul'u gezdim. Hersey gayet guzeldi ta ki, kirmizi isikta geri gelen bir arabaya kadar. Ben sag tarafindan gectim ve isikta durdum Yan yola girerken baktim bana bakiyor, ne oldugunu da anlamadim, ne oldu bir sorun mu var dedim, "ne kornaya basiyorsun lan"...
  3. K

Scoterci Olduk. Dominar 400 out, Forza 300 in

Arkadaşlae selamlar hem bir değişiklik olsun, hem de şehir içinde daha kolaylik saglasin mantigiyla motosikletimi degistirdim. 2017 model 21000de dominar gitti 2015 model 2016 cikisli 32000de forza absli model geldi. Fiyat olarak 3 bin civari artiş oldu. Kisa tecrubeden sonra soyle...
  4. K

Çinli Olur Mu ?

Arkadaslar merhaba yigenime genellikle sehirici binecegi arada bir sehirdisina yakin mesafelere 50 km civari bir motosiklet ariyoruz. Butce malesef kisitli 10 12 civari. Mondial mash var o fiyat araliginda ikinci el de olabilir. Bu cinlilerin en iyisi hangisi ozellikle bir marka model var mi...
  5. K

Ön Cam Hakkinda Yardim

Arkadaslar merhaba on camin somununun biri onceden kirilmis, birininde plastigi somunu tutmayacak sekilde silikonla yapistirdim iki vida da tutuyor ama , reklamciya gitsem on cam arti ruzgarligi komple yapistirtsam olur mu , somun oturcak sekilde degil plastige plastik oturtmuslar hem zirilti da...
  6. K

Konfor Sele Hakkinda Fikirlerinize Ihtiyacim Var

Arkadaslar merhaba. Dominar 400de sele konforunu artirmak istiyorum. Ben memnunum fakat artcim rahatsiz. Uc tip uygulama var kafamda, birincisi orjinal sele koltugunun kaplamasinin altina sunger uygulamasi, ikincisi orjinal altina jel uygulama, ucuncusu ise orjinal selenin ustune ince sungerli...
  7. K

Cb250r vs Dominar vs Inazuma 250f

Arkadaslar merhaba tanisma sayfasinda kendimi tanitmistim. 34 yasindayim ismim Murat. Yaklasik 10 yil kadar motosiklet kullandim. Arkasindan 7 yildir motosiklet kullanmiyorum. Sartlar tekrar olustu ve yeni bir motor alma arefesindeyim. Baslikta yet alan motorlarla ilgili arastirma da yaptim...
  8. K

Herkese Selamlar

Arkadaslar merhaba ben Murat Istanbuldan 34 yasindayim. Motosiklet kullanmaya cok erken yasta basladim , ilk motorum yamaha xt225 idi, yaklasik 7 yildir motosiklet kullanmiyordum, tekrar motosiklet alarak araniza en kisa zamanda geri donus yapacagim. Cumleten selamlar.

Yeni mesajlar