Arama sonuçlarınız

1. atalayknr

Bu Sorunu Garanti Karşılamalı mı?

Merhaba arkadaşlar, hepimizin Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlu olsun. Motosikletimden ( PCX 125 ) bir süredir 70 / 80km hızlara çıktığımda ya da yokuş çıkarken ıslık sesine benzer bir ses geliyordu motosikletimi alalı bir seneyi yeni geçti sayılır garantim devam ediyor ve bu sorundan...
  2. atalayknr

Yanıp sönen stop ampülü önerisi ?

Arkadaşlar merhabalar, yolda görüyorum çoğu motosikletlerde frene bastığında yanıp sönen ve böylelikle fark edilmeyi arttıran bir stop oluyor. Sanırım ampül değiştirerek o hale geliyor, muayene den geçer mi, kullanan var mı önereceği ampül varsa onu satın alabilirim.
  3. atalayknr

4riders Joker Yazlık Eldiveni Hakkında Görüşleriniz

Merhabalar, 1000 lira gibi bir bütçe ile yazlık eldiven bakıyorum ve 4riders'ın joker model eldivenini gördüm aramızda bu eldiveni kullanan var ise görüşlerini almak isterim.
  4. atalayknr

RKS Premium 125 Hakkında Düşünceleriniz

Merhabalar, herkese iyi forumlar diliyor ve ilk konumu açıyorum.. Yakın zamanda ilk motosikletimi almak istiyorum, bütçeme ve istediğim türde olduğu için RKS Premium 125 model scooterı almayı düşünüyorum. Daha önce kullanmış, deneyimlemiş ya da bilgi sahibi olanlarımız var ve görüşlerini...

Yeni mesajlar