Arama sonuçlarınız

1. M

sym joyride 300 aldim:)

Herkese selam. [/url][/IMG] Yil bitmeden sym symphony200 eski motorumu yil bitmeden degistirme niyetindeydim. Memnun olmadigimdan degil, 6 ay bende kaldi gık demedi. Tas gibi scooter.Amma velakin otobatini cok kullandigim icin yetersiz kaliyordu. Gonlumden gecen motorlari saymak isterdim ama...
  2. M

sıkı balata ve isinan disk

Arkadaslar sifir km aldigim scooterin rodajini yapiyorum. Suan 200 kmdeyim. Tabi suruslerden sonra sagini solunu vidalarini baglanti noktalarini, terleme olup olmadigini vs kontrol ediyorum. Az once fark ettim diskler sicak. tekeri elle cevirdigimde rahat bir donme yok. Balatalar biraz sıkı...
  3. M

svartpilen 250

Arkadaslar selam. 3 Hafta oldu cb250rimi satali. Planlarima gore ekim-kasim gibi xsr700, z650, cb750 gibi seceneklerden uygun denk geleni almak vardi. Lakin bir arkadasim svartpilen 250 sini satiyor, kanima girdi. Az biraz uygun da verecek. E motorsuzluk ta basima vurdu. Alirsam bakima...
  4. M

Hasar kayitli motosiklet almak/satmak

Faydali bir baslik olacagini dusundugum icin bu basligi acmak istedim.Malumunuz kazali motosiklet alim-satim konusu biraz sikintili bir konu. Yaklasik 2 sene once aldigim canim cigerim cb250r motosikletimi dun sattim. Biraz duygusalim gitti goz bebegim:) Motosiklet alim arefesindeyken...
  5. M

z500, ninja500, eliminator500

kawsaki basliktaki motorlari getirmis. Eliminitor500 fiyati 368 bin tl. Z500 ve njnja500 fiyat bilgisi paylasilmamis. ilgilenenlere duyrulur. Not: Bu modeller avrupa ve amerikada da daha yeni yollara cikti. Aferin kawasaki. Not: Honda hemserini gorup utanirmisin bilmem.
  6. M

aprilia rs457 fiyat belli olmus

evet beyler bayanlar fiyati belli olmus 359 bin TL. Mayis ayinda teslimler basliyormus ve yil icinde 300 adet gelecekmis. Ey Honda! Sen cb500 getirene kadar ati alan uskudari gececek. Kawasaki de z500 u Honda cb500 lerden erken getirecek bence. Ne diyorsunuz bu yavru aprilia is yaparmi?
  7. M

mt07 vs mt07 pure farki?

"mt07 pure" nedir, liste fiyati mt07 den neden ucuzdur, bilen varmi acaba? Bayi arayip sormadim. Nette biraz arastirdim ama bilgi bulamadim. Bilen varsa bizi aydinlatirsa sevinirim. saygilar.
  8. M

Aprillia rs457

A2 ehliyet ile kullanilabilecek guzel bir motosiklet yapmislar. https://youtu.be/mEHyLqE9WRY?si=mBNV-Uem-dx4jBls Aklimda kalan bazi detaylar: 457cc, 47hp, paralel cift silindir 270 derece krank 175 kilo islak agirlik 160cm arka lastik Gidon racinglere gore biraz daha yukarda Hindistanda...
  9. M

cb250r satip, leoncino almak?

Arkadaslar selam cb250rdan cok memnunum. Performans, yakit, sorunsuzluk, kivraklik. Lakin ben Temi cok kullaniyorum. Otoban hizlarinda daha keyifli bir yolculuk icin, Leoncino alsam mi diye bir zamandir kafamda kuruyorum. performans ile ilgili herhangi bir cekincem yok. Kafamdaki sorular...
  10. M

Halisaha organizasyonu

Beyler selam, Istanbul icin bi halisaha organizyonu yapsak nasil olur:) Habire kofte habire sucuk nereye kadar?
  11. M

Almanya'dan gelen sucuklarinin Turkiye'deki sucuklardan guzel olmasi

Ilginc bir konu biliyorum:) Yillardir akrabalarimin Almanyadan getirdigi sucuklari yerken farkettigim durum. Oncelikle sucuk gurusu degilim tabiki. Piyasada bulunan sahin, coskun, cumhuriyet, polonez, apikoglu, pinar ivir zivir butun sucuklari denedim. Fena degiller tabiki. Lakin bu...
  12. M

Sicakta bekleyen motosikletin zor calismasi

Arkadaslar selam, Bajaj v15 motosikletim otoparkta sogukta tek marsta alir. Ancak dikkat ettim gun hoyu disarda gunesin altinda bekletip calistirinca hemen stop ediyor oksuruyor tiksiriyor. calisitirip bi 30 sn ceyrek gaz verince normale donuyor. ama o gazi vermessem calisir calismaz stop...
  13. M

oto elektrikten anlayan var mi?

Arkadaslar ustaya opulmeden once fikrinizi almak istedim su sekil bir sorun var arabamda: -sol stop ampul patlamis degistirdim -araba ekraninda "sol stop patlak" uyarisi gitmedi. -frene basinca 3 saniye yaniyor, sonra ayagim frende olmasima ragmen sonuyor. -aydinlatmalari yakinca da arka...
  14. M

duke390-dominar400-cb250r-cb500f-cf250nk

Arkadaslar degerli yorumlarinizi bir almak isterim. Basliktaki motosikletler arasinda soyle ilginc bir baglanti var. oncelikle seytan durtuyor kendimi duke390 ilanlarina bakarken buluyorum ikidir. 2017-2018 modelleri 70-80k fiyatlari. Sonra diyorum 4-5 yasindaki aleti alana kadar dominar400...
  15. M

Bahcesehir hepsimoto

Arkadaslar selam, bajaj v15 e ara bakim yapayim dedim. Kendim yapacaktim usendim. sonra evime yakin gecen sene acilan hepsimotoya gideyim dedim. Peki bunlari neden yaziyorum, cunku cok memnun kaldim. konsept klasik tamirci dukkani gibi degil, Sahibi Cengiz bey kendisi de motorcu. fazer, xmax...
  16. M

Düştüm agalar asfalti öptum

bu sabah bahcesehirden ciktim, bakirkoye gitmek icin. Altinsehir koprusu buz tutmus. Cok temkinli idim ama 30 la giderken onden kaydi ve yeri optum sagima dogru. Basit bir dusme sikinti yok cok sukur. Sonuclar: -sag dirsegimin uzerine dustum. dirsek korumasi olmasa bu basit dusmede bile...
  17. M

prosev p063 pantolon

Malum havalar soguk, kislik pantolon ihtiyacim vardi. Piyasadaki en uygun fiyatli korumali motosiklet pantolonu olan prosev p063 aldim. 1 aydir kullaniyorum. Yorumlarimi yazmak istedim belki isine yarayan arkadaslarimiz olabilir. Bastan yazayim prosevin kalitesini, fiyatini, pahali markalar...
  18. M

kask konusu

arkadaslar selam, biliyorum surekli kask konusu aciliyor. Biraz arastirma yaptim ama gerekli bilgiye ulasamadim. Tecrubeli arkadaslardan yardim rica edecegim. sorum su: -kask tercihi yaparken, almak iatedigim kask racing motora mi uygundur, naked motora mi uygundur naail anlayacagim? Mantik...
  19. M

Bajaj f250 ve n250

https://youtu.be/-VaHeRpXWXY *250 cc hava sogutmali yeni bajajlar. motor gucu ns200 ile ayni, torku yuksek imis. *Hindistan fiyati ns200 den bi tik yuksek. *5 vitesli naked olanin kafasi mt nin kopyasi bu arada.
  20. M

trafik sigortasi+yol yardimi

arkadaslar bazi sorularim olacak. 1-trafik sigortasinin kapsaminda yer alan yol yardimi hizmeti motosikletlere yardima geliyor mu? yoksa duzenek yok ivir zivir deyip gelmiyorlar mi? 2-arabam icin yaptigim sigorta teminatinda sinirsiz sayida yol yardimi hizmeti ibaresi yer alirken, motosiklet...

Yeni mesajlar