Arama sonuçlarınız

1. S

Orjinal avg-shoei-shark-scorpion

Merhaba, Uzun zamandır düzgün bir kask bakıyorum internettende araştırdım ancak ürünlerin orjinalliğine güvenemiyorum sizlerin daha önce alışveriş yaptığı veya orjinal ürün sattığını bildiğiniz siteler var ise paylaşırmısınız? (Yasak değil ise)
  2. S

Kışın Rölentide akü şarjı

Selamlar sıfır r25 aldım, arada havalar yağmursuz olduğunda biniyorum ancak malum kar kış iyice geliyor artık, 2haftada bir 15dk rölantide çalıştırsam akü şarj olur mu bu konuyu deneyen var mı?, araçlarımızda marş bastığımız andan itibaren şarj başlarda, motorlarda bu iş nasıl malum bu...
  3. S

250cc için 4mevsim Mont önerisi

iyi günler arkadaşlar, yeni 250sr aldım 4-5k civarı 4mevsim mont önerilerinizi bekliyorum veya ekstra yazlık 2k civarı mont önerinizi bekliyorum, kış için farklı bir 2klık mont var onu harici alabilirim
  4. S

250cc için Kask önerisi

Merhaba arkadaşlar 100lük motorum vardı dandik bir kaskım vardı, motorumu 250cc ye yükselttim ve şimdi koruma olarak güzel koruyacak ve ayrıca göze hitap edecek kask öneriniz var ise öğrenmek isterim, ayrıca kaskı satın alabileceğim platform bilenler var ise oda işime gelir fiyat olarak 2.000TL...
  5. S

Cf moto bayilerinin iki yüzlülüğü

İyi günler arkadaşlar cf moto yu bilen vardır belki, 3 gün önce satın almak için bir bayiye gittim. Aradığım modelden en az 2-3 tane sıfır durduğunu gördüm jelatinleri üstünde plaka vs olmadığı halde bayi sahibi arkadaş bunların satıldığını arkadaşının oglunun askerden dönünce alıcağı gibi saçma...
  6. S

20.000-35.000km arası R25 dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir bilenler ltfn

iyi akşamlar arkadaşlar, r25 almayı planlıyorum alıcağım motor bütçem gereği 20.000-35.000km arası R25 olıcak, bu km deki r25 lerde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir, neleri değişmelidir neleri değişmemelidir(buji,zincir vs anlamda.) azçok bir araştırmışlığım var ancak ben pek...
  7. S

kawasaki ninja 250sl / Ktm rc200-rc250 / Yamaha r25

Arkadaşlar 3 model motor arasında kaldım seçenekleri daralttım iyice bütçem ortalama 20-25bin ekipman harici , ekipmanlara gerekli bütçeyi ayarladım. kawasaki ninja 250sl , kawasaki 250sl modellerininde yeni leri ülkemize gelmiyor gördüğüm kadarıyla bu motor piyasası araç piyasasından çok farklı...
  8. S

kawasaki ninja 250sl / Ktm rc200-rc250 / Yamaha r25

Arkadaşlar 3 model motor arasında kaldım seçenekleri daralttım iyice bütçem ortalama 20-25bin ekipman harici , ekipmanlara gerekli bütçeyi ayarladım. kawasaki ninja 250sl , kawasaki 250sl modellerininde yeni leri ülkemize gelmiyor gördüğüm kadarıyla bu motor piyasası araç piyasasından çok farklı...
  9. S

pulsar rs200

iyi günler motosiklet.net ailesi, 250cc ktm racing motor almayı düşünüyordum ancak forumda birkaç arkadaş beni o motordan uzak tuttu, şimdi bu bajaj pulsar rs200 modeline rastladım youtube da çoğu kişi meth etmiş motoru alıp kullanan veyahut arkadaşlarının tecrübesini bilen duyan gören varmıdr...
  10. S

ktm rc200-250

Merhaba arkadaşlar kendime ktm rc200-250 modelinde motor almak istiyorum ancak sahibindende hep 2.eller var, aynı spor motodada 2.eller bulunmakta bu motorun 0'ları (yeni modelleri) ülkemize gelmiyormu veya gelicekse ne zaman gelicek tahmini bu konu hakkında fikri olan arkadaşlar varmı? Birde...

Yeni mesajlar