Arama sonuçlarınız

1. Barbarouses

2016 MT 25 Kompresyonda Net Duyulan Ses

Merhaba 40 bin kmdeki 2016 model mt25'imde, özellikle 3-4-5-6. viteslerde 6 bin ile 8 bin devir aralığında çok kötü bir ses gelmekte. Motor kompresyondayken çok net duyuluyor bu ses. 4. viteste 7 bin devir civarındaki ses kaydını yüklüyorum. Sorunun neden kaynaklanabileceği konusunda...
  2. Barbarouses

Düştükten Sonra Ön Frende Hassasiyet Kaybı ve Aşırı Sertleşme

Merhaba, motorum 2016 mt-25. yaklaşık 30 km hızla giderken motoru sağa yatırdım (fren merkezlerinin olduğu taraf). o günden beri ön fren inanılmaz derecede sertleşti ve hassasiyetini kaybetti. manette çok az basıyorum (zaten fazla basmak için öküz gibi kuvvet uygulamam gerekiyor) hemen fren...
  3. Barbarouses

MT-25 2016 Hararet, Güç Kesintisi ve Stop Etme

Merhaba, yaşadığım talihsizlik sonrası görüşlerinizi almak istedim. 2000 km önce yakın arkadaşımdan 2016 model abssiz Yamaha MT-25 almıştım. Geçtiğimiz Perşembe günü önüme bir çocuğun çıkmasıyla ön lastiği kilitledim ve düştüm. O güne kadar motosiklette en ufak bi sorun dahi yoktu. Motoru...
  4. Barbarouses

1000-1200 TL Civarı Kask Önerisi (150 NK)

Merhaba, Temmuz ayında 150 NK'yı satın aldığımda başlangıç kaskı olarak LS2 FF352 Rookie Kask almıştım. Kaskı satın almamda uygun fiyatlı, çok satılan bir model olması ve Sharp testinden 4 yıldız almış olması önemli oldu. Bugüne kadar neredeyse her gün kullandım ve memnunum. Ancak düşük...

Yeni mesajlar