Arama sonuçlarınız

1. X

Motor her yerinden yağ kaçırıyor

Merhabalar, scooter motorum 1 kaç gün önce egsoz patlatmaya başlamıştı, rölantiyi yükseltim patlatmaya devam etti. 2 gündür binmiyordum bugün sabah baktığımda egsozun borusu ıslanmış, motor alt tarafından da bir sürü yağ kaçırmış. Motoru çalıştırınca egsoz sesi sanki yırtılmışcasına kendini...
  2. X

Yağı değiştirince rodajda gibi mi sürülür

Scooter motorumun yağını bir kaç hafta önce değiştirmiştim değiştirdikten sonra motorun altından yağ damlamaya başladı. Fazla yağ koyulmuştur onu atıyordur diye düşündüm lakin yağın bugün eksildiğini farkedince motorun contasında sorun olacağını düşünüyorum. Yarın bir ustaya göstereceğim ama...
  3. X

Gaz kökledikçe ayak altından gelen "tar tar tar" sesi

Öncelikle selamlar, Daha önce bir kaç konu açmıştım lakin pek itibar görmedi. Umarım bir bilgisi olan varsa cevap yazar bu seferde sevinirim gerçekten... Motorum mondial 150 rf 2007 model 24 bin civarı km'de. Aldığım günden beri bir çok hasarı olduğu ortaya çıkıyor. Bayağı bezdirdi beni. Şu...
  4. X

Grenaj söküp toplama sonrası motorun arızaları

Selamlar Benzin göstergesinin ve kornanın çalışmamasının nedenini bulmak ve iç aksamını da olabildiğince temizlemek için grenajlarını full sökmüştüm. Şamandıranın kablosu ezilmiş olduğunu ve kornanın jakı hafif çıkmış olduğunu gördüm. Kornayı yaptım ama şamandırayı yapamadım. Motorun sağ...
  5. X

Shell advance 4t ax7

Selamlar, Mondial 150 rf motoruma bu yağdan almayı düşünüyorum. Ama çin malı motorlar için uygun mudur bilmiyorum. Bir de bunun 15 40'lık ile 10 40'lığı var. Hangisini almam uygun olur sizce?
  6. X

Mondial 150 rf

Merhabalar, Ben 10 gün önce mondial 150 rf marka 2. El motor almıştım. Aldığımda sorun yoktu ama yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. İlk önce çok fazla yakıt harcadığını farkettim. Normalde en fazla yakıt harcayan motor bile ortalama 100 km'de 5 litre yakıt yakar ama benim motor 50 km...

Yeni mesajlar