Arama sonuçlarınız

1. lion05

GV 250

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-kapali-garaj-motoru-436213407/detay/
  2. lion05

sj4000

Sj4000 orjinal sifir 250 tl
  3. lion05

a2 sinav

arkadaslar a2 ehliyet sinav tarihleri degismis bilgisi olan varmi 27 temmuzdan 17-18 agustosa almislar
  4. lion05

kanuninin beceriksizligi

arkadaslar hayalimdeki motor yamaha drag stardi fakat pacam yemedi ilk motor icin erken dedim gittim hyosung gv250 aldim sifir kaporasini vs verdim ve haziranda gelmesi gereken motor temmuz oldu hala gelecek ayi bugun yarin dedikce en sonunda kanuni istanbul bolge muduru adem beyzadeyi aradim...
  5. lion05

kanuninin beceriksizligi

arkadaslar hayalimdeki motor yamaha drag stardi fakat pacam yemedi ilk motor icin erken dedim gittim hyosung gv250 aldim sifir kaporasini vs verdim ve haziranda gelmesi gereken motor temmuz oldu hala gelecek ayi bugun yarin dedikce en sonunda kanuni istanbul bolge muduru adem beyzadeyi aradim...
  6. lion05

hangı kask

arkadaslar bu hafta ıcınde ruhsat plaka vs ıslemlerı bıtınce gv 250 yı alıyorum sanırım en gec haftaya sızın onerınızle gv 250 ye karar verdım sonucta tecrubeye saygı duymk gerek sızden rıcam kask konusunda gecen hafta bazı kaskları ınceledım sızce gv 250 de uygun ve alınması gereken kask...
  7. lion05

A2 ehliyet

arkadaslar bugun a2 ıcın kursa kayıt oldum ıyı haber aldım b ehliyetı olan motor sınavına gırmeyecek sadece dıreksıyon ıcın sınv verecek bılgınıze
  8. lion05

fikir verin lutfen

hyosong gv 250 alacam hazıran ayında türkiyeye gelecekmıs ısın kotu tarafı ehlıyet olmadıgından agustosu beklemek zorundayım yapmam gereken iki sey var hazıranda motoru alıp bekletecem garajda ehlıyet aldıktan sonra kullanacam veya eylulde ehlıyetı aldıktan sonra mart ayındakı fuarda motoru...
  9. lion05

a2 ehlıyet

arkadaslar forumda verdıgınıız fıkırlerden dolayı tsk ler sonunda motor konusunda karar verdım gv 250 alacam bugun fırmalarla gorustum hazıran ayında motorlar gelecekmıs fakat ısın kotu tarafı ehlıyet sınavı agustos ayında kontejanlar dolmus bu canımı sıktı ne yapacam bılmıyorum
  10. lion05

hyosung mu regal mı

selam arkadaslar yamaha dragstar hayalımde fakat fazla motor tecrubem olmadıgından bu fıkrımden vazgecer gıbı oldum 10.000 tl cıvarında motor almayı dusunuyorum iki model de karasız kaldım hyosung gv 250 ve regal oncelıkle cın malına sıcak bakmıyorum bu ıkı motor arasında fıkırlerınızı...
  11. lion05

Chopper tavsiyesi

arkadaslar ikinci el Chopper almayi düsünüyorum daha evel motor tercumem olmadı daha cok yamaha drag star karsı ılgım vardı bana tavsyeler de bulunursanız sevınırım sımdıden tesekkurler ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------...
  12. lion05

Chopper tavsiyesi

selam arkadaslar maksimum 10.000 tl ye kadar ikinci el chopper almayi dsünüyorum yamaha drag star hosuma gidiyor daha evel motor tercümem olmadı denızcıyken vıetnamda kullanmıstım sadece tecrubelı arkadasların tavsyesine ıhtıyacım var bu arada ıstanbulda yasıyorum sımdıden tesekkurler

Yeni mesajlar