Arama sonuçlarınız

1. Syranox

Mondial Rx3i evo Motor Kısmından Şıkırtı Sesi

Arkadaşlar merhaba Bugun yolda bi anda giderken motor kısmından cok fazla şıkırtı sesi gelmeye başladı bu şıkırtı sesini önceden de biraz duyuyordum ama önemsemedim dediğim gibi yolda bi anda o şıkırtı sesi inanılmaz arttı şöyle detay vermek istiyorum düşük devirlerde ve rölantide şıkırtı sesi...
  2. Syranox

Ön Lastiğin Sekmesi

Merhabalar Öncelikle Baslıkta Belirttiğim gibi Motorumun Ön Lastiğinde Sanki Tümsek Varmıs Gibi Sekerek Gidiyor Abartı Derecede Değil Ama Yinede Hissettiriyor Diyebilirim Motorum Kazalıydı O Yüzden Sıfır Jant Ve Sıfır Anlas Marka Lastik Takıldı Lastik Daha 100 Km Bile Olmamıstır Bu Durum...
  3. Syranox

Rks Winner 200 Şase Kaynagindan Sonra Oluşan Sıkıntı

Merhabalar sonunda bir motor alabildik ama oda sansimiza bi tik uğraştırdı motori aldiktan 1 hafta sonra alta eğilip baktigimda saseye bagli bir demirin kirildigini gordum bakma nedenimde bu motorda bu olayin kronik olmasi neyse yaptırdık sag ve sol demire kanat yaptirilip guclendirildi...
  4. Syranox

150 CC Motorum 85 KM Hızı Geçmiyor

Merhaba bende lifan 150 var sorunum su bu motor son surat'de nedense 80 85 arasi bir hizda kaliyor bu motor elime kirik dokuk bi halde geldi elimden geldiğince topladim guzel bi hale geldi fakat tek sorunum bu fikiri olan yardımcı olabilirmi
  5. Syranox

Bu ses nedir

Merhaba direk konuya gireyim motor lifan kp150 her marsa bastigimda boyle ses oluyor bazen tam calisiyor yine kapaniyor acilmiyor falan acaba aku mu bitik motor 3 4 ay falan yatmis daha once basima gelmediginden bilemedim fikir verirmisiniz https://youtu.be/obhN5c8WkDQ
  6. Syranox

Cross Önerileri

Crosslari hic sevmezdim ama nedense artik cok hosuma gidiyor bütçe fazla yok 11 maksimum aslinda biraz videolara falan baktim ama iste kuba black cat ve xtreme 200 var bu ikisinden hangisini almayi onerirsiniz veya sizinde bi fikriniz varmi
  7. Syranox

Önerileriniz? Mondial rx3i evo

Bildiğiniz üzere veya bilmediğiniz üzere bwm 650 st mi dedim yoksa mondial rx3i evomu herkes yardımcı olmaya çalıştı herkese teşekkürler ve yorumlarınız sonucu mondial rx3i evo almaya karar verdim benim sizden şu ricam var bana lastik ve yağ önerisi ben alanyada yaşıyorum burda şöyle Bi sıkıntı...
  8. Syranox

1999 model bwm f650 st alınır mı?

Konu başlığındanda belli 1999 model bwm f650 st alınır mı yedek parçaları bulunur mu bu motorun hoş Bi motor sevdim o yüzden almayı Düşünüyorum Bi fikir verirmisiniz veya bütçeye göre Mondial rx3i evo da alabilirim karşılaştırma komik ama bwm mi almalıyım yoksa mondial mi
  9. Syranox

Yardım !

bugün motorsikletçiye gittik 1500 TL dedi şu ikisine sizce kazık mı yoksa doğru bi fiyat mı ? Daha önce kazık yedik zaten daha önce konu açmıştım düştüm diye net bilgi verebilir misiniz yine kazık yemeyelim zaten fotodan da belli gidon yamuk diğer parça ise bozulmuş...
  10. Syranox

Düştüm

Merhaba abiler ablalar dün gece 15 20 km hızla giderken yerler ıslaktı azıcık frene dokundum fakat motor altımdan kaydı motor sürüklendi ilk kazam ve gidon yamuldu bu bana kaça patlar lütfen net birşey söyleyebilirmisiniz
  11. Syranox

Acemi sürüşü

Reis ler önemli Bi konu bilgilenmem gerekiyor 1.5 aydır sadece motor sürüyoruz fakat abim biraz daha acemi sürüyor şimdi şunu sormak istiyorum bizim oturduğumuz yer biraz sıkıntılı her an çocuklar zart diye atlayabiliyor ve abim 1.ci viteste kullanıyor arkasında ben varım ve abimde 87 kilo...
  12. Syranox

Ne yapmalıyım?

Konu başlığı sanki bir sorunum varmış gibi ama konu öyle değil :D şimdi dostlarım ben şuan abimle cbr 125 Kullanıyoruz eski kasa daha yeni başladık 2 ay oldu abim diyor işte cc yükseltirsek cbr 250 alırım her şey güzelde İnternete bakındığım kadarıyla cbr 250 nin sorunları saymakla bitmiyormuş...
  13. Syranox

2 den boşa düşme

Forumda böyle bir konu vardı fakat olayı tam anlayamadım 1 den ikiye attığımda 2 deyken boşa düşüyor ve gözlemlediğime göre azcık dikey yokuşlarda daha yapıyor tam olarak bilmiyorum yeni aldık motoru motor sıfır değil fakat bu olay daha yeni Olmaya başladı neden yapıyor tam olarak söylebilirmisiniz

Yeni mesajlar