Arama sonuçlarınız

1. B

Sarı site Çok uygun ürünler

Beyler öncelikle selamın aleykum eldiven arayışı içine girdim ve Alpinestarsın güzel fiyatlı sıfır eldivenini gördüm acaba replika olduğu için mi ucuzdur yoksa dolandırılma olayı mı...
  2. B

Sırt koruması

Beyler merhaba biliyorsunuz geçen gün sormuştum alpinestars Motegi deri montu aldım sırt koruması yok onun için şunu alacağım mantıklı mı ve mont xs beden ancak koruma s beden olur mu https://www.motoventooutlet.com/product/detail/13401
  3. B

İkinci el mont

Abilerim öncelikle selamın aleyküm ben 17 yaşındayım zayıf biriyim ve 125 lik yeni motosikletim için beni koruyabilecek mont arıyorum kendi şehrimde yaklaşık 1000 Tlye 2.el Alpinestars deri mont buldum prohel veya body armor gibi şeyler alacağıma bunu almayı düşünüyorum fikirleriniz benim için...
  4. B

R125 17.600 TL

İyi günler beyler ben ehliyetim gereği 125lik motosiklet arıyordum fakat piyasada yeni olduğum için ederini çok anlamıyorum 2014 model 19 binde r125 e 17.500 değer mi ? Bunun ederi kaçtır
  5. B

Piston değişmesi

Öncelikle iyi günler Burdan tecrübeli abilerime soru sormak istiyorum hyosung gt250r almayı düşünüyorum piston değişmiş denildi piston neden değişir ?,yakıtla ateşlemeyle alakası nedir ilerde sorun çıkarır mı bana
  6. B

hyosung gt250r

Öncelikle selamın aleyküm iyi günler beyler lütfen gerçekten bilgisi olan yazsın sağdan soldan duymuş olan yazmazsa sevinirim ben gt250r almayı düşünüyorum 2012 20 bin kmde tavsiye eder misiniz + - leri nelerdir
  7. B

FİYAT ANALİZİ

öncelikle merhabalar motosiklet camiasında yeniyim buradaki tecrübeli insanlara sormak istediğim soru var https://hizliresim.com/5gqytD 2013 cbr125 37000 kmde hafif çizikler var 11.5 k yazmış bu kadar eder mi. ne kadar eder ?
  8. B

2013 model 7000 km ?

Beyler öncelikle selamun aleyküm sizlere birşey danışacağım 2013 model cbr125 buldum km ye 7000 yazmış ben buna orijinal mi diye sorduğumda orijinali 10 000 dedi fiyata da 14 k çekmiş şu anki cbr piyasasının altında ne düşünüyorsunuz bu konuda bu motosiklet alınır mı ?
  9. B

ÇALIŞMAMA SORUNU

Beyler bende rks 220 var karbüratörlü motor bugün hava gayet sıcaktı 1 saat önce çalıştırmak istedim çalışmadı ben de jikleyi çekip çalıştırdım oldu 10 dk sonra ise yine çalışmadı ve jikleyle çalıştırdım bunun ne sorunu var neden bu güzel havada çalışmıyor hava soğuk da değil
  10. B

Motosiklet yıkama sanatı

1 saat önce rks 220 titanium motosikletimi yıkamaya gittim petrolde su Makinesi bozulmuştu ben de o lastik şişirme yerinin yanında olan su fıskıyesiyle ufak su tuttum 10 dk sonra ise yola çıktığımda 6000 deviri geçince gaz kesme sorunu oldu büyük ihtimal su kaçmıştır bi yere diyip sağa çektim...
  11. B

Acil

Beyler bende dandik bir kask vardı s beden 55-56 cm kafamı ölçtüm 55.5 çıktı ama bu kask bana büyüktü ben de ls2 rapid aldım s beden bu bana değişik geldi takıp çıkarırken kulağımı da götürüyormuş gibi zor yani ve sıkıyor acaba normal mi bu ben mi alışamadım ?
  12. B

Body armor

Öncelikle merhabalar body armor almayı düşünüyorum ama birkaç farklı marka var aralarında 50 tl falan oynuyor biri 300 biri 350 sizin bildiğiniz iyi body armor markası var mı ? Tavsiye
  13. B

Motorda değişik bi ses var

Motordan anlayan ustalarım varsa yardımcı olabilirler mi teşekkür ederim Sanki motorumda sorun var gibi Motor hava biraz soğuk oldugu için normalde çalışmıyor jikleyi sona kadar çekip çalıştırıyorum böyle çalışıyor Sizce sesin böyle olması normal mı ? https://youtu.be/xwTi5Hl-ozo Stop...
  14. B

Motorda değişik ses var

Motordan anlayan ustalarım varsa yardımcı olabilirler mi teşekkür ederim Sanki motorumda sorun var gibi Motor hava biraz soğuk oldugu için normalde çalışmıyor jikleyi sona kadar çekip çalıştırıyorum böyle çalışıyor https://youtu.be/xwTi5Hl-ozo Stop ettirince de böyle tık tık ses geliyor...
  15. B

Kask Bilgi alışverişi

Merhabalar motosiklete yeni başladım rks220 titanyum var elimde sizce bu kask alınır mı ...