Arama sonuçlarınız

1. tuncay29frankfurt

selam arkadaslar

:queen: slm ben 30 yildir almanyada yasiyorum , almanya dogumluyum yani gurbetciyim yani, size birsey anlatmak istiyorum arkadaslar , ben ´8 senden beri motor sürüyorum 6 senesini ehliyetsiz sürdüm 2 senden beri ehliyetli sürüyorum ve bunu Almanyaya gIBI bir ülkede yaptim hic korkmadim ama...
  2. tuncay29frankfurt

selam arkadaslar

selam arkadaslar ben 6 yildir motor sürüyorum , 2 sene önce ehliyetimi yapmisdim daha önce hep kacak kulandim , ve bunuda almanya gibi bir ülkede yaptim, cünkü dogma büyüme almanyada yasiyorum , inanin cok pismanim aklim olsaydi kacak ehliyetsiz motor sürmesdim , gecen sene cok büyük kaza...
  3. tuncay29frankfurt

Ninja zx-6r

Arkadaslar ben ninja hastasiyim ,hastayim yani buz motora , gecen sene 2005de 600 lüklerin en yenisi aldim yeni cikanini aldim , ve busenede allahin izinylen yeni 10000 liklleri almayi düsüynüyorum 178 beygir... iki kere kaza yaptim en son kazam 180 len otobanda sol seride gidiyordum yagmurluydu...
  4. tuncay29frankfurt

Selam Arkadaslar

ben 2 gün önce goggle gezinirken arkadaslar üye oldum bu siteye , ben dogma büyüme almanyada yasiyorum ... size bir sorum var arkadaslar ?? Türkiye kawasaki 2005 zx-6r kac para bana söylermisin ?, ne kadar oldugnu ögrenmek istiyorum . bana bilgi veririseniz cok sevinirim , Allahin IZINIYLEN...

Yeni mesajlar