Arama sonuçlarınız

1. AsiTürK1

Sağlam ve güvenilir telefon tutucu önerisi

Merhabalar herkese kazasız belasız günler dilerim. Hali hazırda RS200 sahibiyim. Aktif olarak motosikletimde Tanyu FP400 telefon tutucu var. Bu tutucunun altında ufak bir çatlak oluştu ancak hızlı yapıştırıcıyla sağlamca yapıştırıp araya da bir demir aparat ekledim ve eski telefonumla...
  2. AsiTürK1

İnsta 360 x3 mü Dji Osmo Action 3-4 mü?

Herkese merhabalar Motosikletim ile video çekmek istiyorum (fenomen olmak gibi bir amacım yok :D ) böyle kendi halimde şehir içi ya da şehir dışında dolaşırken veya arkadaşlarla dolaşırken video çekip kesitlerle story yada wp durumu yapma amaçlı video çekmek istiyorum. Bu düşünce için aksiyon...
  3. AsiTürK1

MOTOSİKLET MONTU BEDEN SEÇİMİ

Arkadaşlar herkese selamlar. Prohel marka mont aldım montum dün geldi denedim, montun tanıtım videosundaki arkadaşın göbeğini bile saran mont bende daha bol oldu ancak sanki omuz ve kol korumaları bir tık tam oturmadı gibi. Belden daraltma kemer kısmından çok rahat ve hatta bol diyebilirim ancak...
  4. AsiTürK1

SIFIR SHARK RİDİLL BLANK L BEDEN SİYAH

Merhaba 15/06/2023 tarihinde elime ulaşan ve hiç kullanmadığım sadece ön koruma kağıdını söküp geri taktığım shark marka ridill model L beden kaskımı satmak istiyorum. Motorum henüz teslim edilmediği için günlük kafamıza takıp yaya olarak da gezmeyeceğimiz için kullanılmadığına emin...
  5. AsiTürK1

RKS R250 Alınır mı?

Herkese merhabalar. Rks R250 motorun şuan sıfırı 100.000 TL ve almayı düşünüyorum küçük bir ilçede olduğum için sürekli motor al, sat değiştir durumum yok o nedenle sıfır alıp en azından belli bir süre sıkıntısız kullanmak istiyorum. Bu motoru deneyimleyen var mı? Marka olarak nasıl bir motor...
  6. AsiTürK1

Ekipman hakkında yardım lütfen

Cümleten selamun aleyküm hayırlı cumalar. Daha önce motor için konu açmıştım ve yardımlarınız sayesinde R25 e yöneldim. Şimdi motor için ekipman önerilerinizi istiyorum. Ekipman için max bütçe 5.000 TL Bu fiyat bandına göre kask-eldiven-dizlik-mont gibi almam gereken tüm ekipmanları...
  7. AsiTürK1

A sınıfı ehliyet ve 2.el motosiklet

Herkese selamlar. İki farklı sorum olacaktı. Bilgilendirirseniz memnun olurum. 1-A sınıfı ehliyet almak için bazı sitelerde 2 yıl A2 ehliyet sahibi olmak yazarken bazı sitelerde ve bu sitede ki sürücü kursu bölümünde ki resimde de 24 yaş şartına bağlı olarak direkt alınabildiğini anladım. 31...
  8. AsiTürK1

Herkese selamlar

Cümleten selamun aleyküm. Aranıza yeni katıldım. Birazcık kendime ait bilgiler vereyim. Adım : Muhammet Yaşım : 31 Nereden katılıyorum : Erzurum Meslek : Memur Yukarıda da söylediğim gibi aranıza yeni katıldı. Çocukluktan gelen bir motor hevesim vardı bunu bir dönem maddi olarak bir dönem...