Arama sonuçlarınız

1. S

200NS Zincir yardımı

Merhaba forumdaşlar. Pulsar 200NS'im için yeni zincir bakıyorum. Seçenekler şunlar. Birisi SFR marka zincir ve dişli, diğeri orjinal zincir ve dişli, D.I.D zincir ve dişli ve son olarak RK zincir ve dişli seti. İlk motorum ve ikinci el almıştım 3 sene önce. O yüzden zincir markaları hakkında...
  2. S

200 NS için Anlas Tournee mi Mitas MC 50 mi? Yoksa Pilot Street mi?

Motora lastik bakıyorum. Pilot street alacaktım ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla çabuk bitiyormuş lastik. Anlas için ıslakta kötü diyende var. MC 50 için çok yorum yok. Ne önerirsiniz?
  3. S

Bot Önerisi

Merhaba arkadaşlar, motora yeni başladım. Ekipmanları tamamlıyorum sırayla. Motorum Pulsar 200NS. Kask, mont, pantolon ve eldiven aldım. Tek eksiğim bot kaldı. Şimdilik motora binerken bir konçlu Asolo marka trekking botum var onu giyiyorum ama artık motosiklet botu almak istiyorum. Bütçem 500...
  4. S

Eskişehir'den selamlar

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır amatör olarak bisiklete binen (uzun turlar bir çıkışta git gel 80-90 km) birisi olarak 2 tekere aşinayım ve motora da binmek istiyordum. Sonunda aralık ayında ehliyetimi aldım ve motor arayışına başladım. Adım Tekin, yaş 34, kamuda çalışıyorum.