Arama sonuçlarınız

1. M

Motor Tamiri Parça Fiyatları Ve honda Cbr 125 Lastik Önerisi Motorun Çabuk Soğuması

Forumda Böyle Bir Konu Bulamadım Varsa Özür Dilerim... Şimdi Yeni Motorum Cbr 125 Aldım Bakımı Sıkıntıları İçin Benden Tam 950 Tl İstedi Bana Çok Fazla Geldi Ama Size Danışmak İstiyorum Yapılanlar Antifriz 50 + Yeni Akü 120 + Zincir Gerginleştirildi 80 + Debriyaj Baskı Balata Değişti 180 + Yeni...
  2. M

Ankarada İyi Bir Motor Ustası

2.el Cbr 250 5 Tane Motor Buldum Ankara Da Hepsi Tanınan Bildiğiniz Bir Usta Var Mı Acaba Bana Sorunlarını A Dan Z Ye Anlatabilecek Sorunları Bulabilecek Mümkünse Motoru Binip Test Edecek Ben Motordan Gram Anlamıyorum Ve Kullanamam Eğitimleri İçin Yazıldım Eğitmen Motoru Al Öyle Başlarsan Daha...
  3. M

0 Km Motorda Tavsiye

Açtığım 2 Konuda Sağlam Linç Yedim Teşekkürler Demek Ki 0 Km Almak Daha Mantıklı Yoksa Aptal Yerinde Oluyorsun Önerilen Ve Yaptığım Araştırmalara Göre Bütçemin Yeteceği Motorlar Ayda 1 Yada 2 Kere Uzun Yol Gerisi Ankara İçinde Gezmek Ve İşe Gitmek İçin Kullanacağım Bir Motorları Aşağı...
  4. M

Grank Değilen Motor Alınır Mı ? Motor Tavsiye

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-bundan-ucuzu-bu-sayfada-yok-pazarlik-yok-fiyat-son-700206856/detay Motorn Grank Kırıkmış Tek Sorunu Bu Olduğunu Söylüyor Acaba Alıp Grank Yaptırsam Düzen Tutar Mı Yada Hiç Bulaşmamak Daha Mı İyi ? Almayı Düşündüğün Motorlardan Hangisini...
  5. M

Yeni Motor Icin Tavsiye

Ilk Defa Motor Kullanmaya Baslayacagim Acaba Hangi Motoru Almaliyim Tavsiye Verebilir Misiniz 250lik Yeni Baslayanlar Icin Fazla Mi Olur Acaba ? Butcem 10.000 Tl Kask Vs Yok Henuz Butce Icinden Almayi Planliyorum Daha Cok Uzun Yol Icin Dayanikli Olmasi Ve Fazla Sorun Cikarmamasini Tercih...

Yeni mesajlar