Arama sonuçlarınız

1. E

Normal debriyajlı motosikleti kaydırmalı debriyajlı yapmak.

sadece tas ve göbek farklı sanırım normal debriyajdan. normal debriyajlı bir motosiklete kaydırmalı debriyaj tas ve göbeği takmak mümkün müdür? parça uyumuna dikkat ettiğim sürece bi sorun olmaz gibi hissediyorum. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. ustalara soramam malesef ilgilenmiyorlar.
  2. E

80 cc gaz kesme sorunu

motoran wino 80 eski bir scooter ım var. her devirde ateşleme kaçırıyor. buratörde sorun olmadığına eminim açtım temizledim taktım ayarladım iyi durumda. elektrik aksamında özellikle ya statör yada cdi da sorun olduğunu düşünüyorum. yüksek devirden örnek vereyim, 100 ateşlemeden 30 40 ı bazen...
  3. E

4 yaylı debriyaj tasına 6 yaylı debriyaj göbek takılır mı

rks winner 200 motorumun 6lı debriyaj balatası var. 4 yaylı olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. balatalar uyuyor cg ile fakat 6 yaylı bir sistem bulabildim sadece. uyar mı sorum budur. ayrıca 6 lı debriyaj balata seti cbf cg uyumlu internetten alan varsa link atabilir mi kazıklanmıcağım...
  4. E

Benzi̇n deposu paslanma geçi̇ci̇ pet şi̇şe depo

motosikletim rks winner 200. bi hata sonucunda benzin depom paslandı ve sıfırı 4 bin tl ve malesef şu anda değiştirebilcek durumda değilim. çalışıyorum maddi imkanım şu anda neredeyse hiç yok. elektroliz gibi yöntemlere ayıracak zamanım da yok şimdilik. asıl sormam gereken konuya gelecek...
  5. E

JANT EBATLARI VE LASTİK GENİŞLETME

Herkese iyi günler, Kuba tk03 motosikletim var, arka lastiği genişletmek istiyorum sadece görünüş için. cafe racer projem var. arka orjinali 90 90 18 kullanılıyor, kampana arka jantım. yine 18 inç olacak ve maşaya oturacak şekilde en kalın ne takılabilir nasıl öğrenebilirim? jant alırken ne diye...
  6. E

akü problemi

başlığı böyle yazdım çünkü ne olduğunu tam anlayabilmiş değilim. olabildiğince ayrıntılı bi şekilde konuyu size aktarmaya çalışacağım, bol bol da detay vereceğim... aküm elektrik sisteminde oluşan bi sorun dolayısıyla ona yakın bi kablonun ısınarak aküye yapışmasıyla ufak bi delinme yaşadı...
  7. E

KAMPANA BALATASI NASIL SEÇİLİR?

arkadaşlar rks winner 200 motorum var arka kampana fren için balata alacaktım fakat numarası boyutu falan vardır diye tahmin ediyorum. nereden bakabilirim? yada winner 200 sahibi varsa direk tavsiye ederseniz çok memnun olurum :cherry: ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir...
  8. E

Plakayı sırta sabitlemek legal mi

birkaç kez videolarda görmüştüm kuyruğu söküp plakayı sallanmayacak ve okunacak şekilde çantama sabitlersem sorun çıkarırlar mı not:orjinal plaka, sahte değil not2: kuyruğum kırıldı yada plakalığım kırıldı bahanesi beni kurtarır mı?
  9. E

RKS Winner 200 lastik basıncı **

1 yıldır winner 200 sahibiyim . motosikleti sıfır aldım fakat herhangi bir kitapçık vermediler motosikletin herhangi bir yerinde de hiçbir bilgi yer almıyor . hava basıncı ön arka bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim fakat olabildiğince doğru bilgi istiyorum bayim 30 30 gibi bişey demişti...
  10. E

RKS Winner 200 lastik basıncı

1 yıldır winner 200 sahibiyim motosikleti sıfır aldım fakat herhangi bir kitapçık vermediler motosikletin herhangi bir yerinde de hiçbir bilgi yer almıyor . hava basıncı ön arka bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim fakat olabildiğince doğru bilgi istiyorum bayim 30 30 gibi bişey demişti bayadır...
  11. E

daha iyi hızlanmak için hangi devirde vites atmamız gerek?

başlıkta yeterince kendimi açıklayamadığımı düşünüyorum şöyle ki. benim motosikletim rks winner 200 torklu bi motor arka dişlim 55 dişli stok olarak. 10 bin devir çeviriyor ve maksimum gücünü 6 7 bin devirler arası sağlamış oluyor. zaten vites aralarım da çok kısa tahmin edebileceğinize göre...
  12. E

Enjeksiyon sesi beklenmeli midir?

Motorumda enjeksiyon sitemi yok fakat çoğu arkadaşımda var. Genelde kontağı çevirip direk çalıştırırlar motoru enjeksiyon sesi durmadan. Bunu yapmak zarar verir mi yada bişeyi etkiler mi? Ben her zaman o sesin durmasını beklerim öbür türlü zarar veriyomuş gibi hissediyorum.
  13. E

arka amortisör sorunu

bugün yanlışlıkla arkamda artçı varken sert bir kasisten hızlıca geçtim ve motorun altından tak diye bi ses geldi ve ondan sonra zincirim şasiye sürtmeye başladı. sonradan kontrol amaçlı 2 arkadaşımı motora bidnirip dışardan baktığımda cross motosikletimin adeta chopper a döndüğünü farkettim...
  14. E

Hidrolik ön fren gevşetme

Arkadaşlar ön frenim hidrolik bayiden bakımdan aldığımdan beri motor eskisi gibi akmıyor .ilk başta lastiklerden şüphelenmiştim fakat ön frenimi kullanmadan bikaç deneme yaptığımda yinede ön fren diskinin cayır cayır yandığını farkettim. Sorum şu ön freni nasıl gevşetebilirim yada sorun...
  15. E

Enduro , ADV gibi motosiklet için hangi kas gruplarımızı geliştirmeliyiz?

çok saçma bir soru biliyorum fakat öğrenmek istiyorum .Vicud geliştime yapmıyorum fit bir insanım ve enduro sürmeyi seviyorum. sorun şu ki ileride tenere 700 gibi yada r1200 gs adv gibi motorlara geçmek istiyorum başka motorlarda tecrübe edindikten sonra , fakat bu motorlar 200 kilodan daha ağır...
  16. E

Kavrama noktası sorunu neyi / neleri değiştirmem gerek?

bi süredir winner 200 kullanıyorum ilk motosikletim arazi ve asfaltta kullanıyorum. kavrama noktasını çok kullanırım yavaş yarış çalışması yaparım bol bol dengem için. fakat bir gün aniden 1. vitesin kavrama noktası yok oldu. debriyajı eskiden kavrama noktasında olan yerde tuttuğumda kafasına...
  17. E

Manetler (custom manet - kısa manet)

Uzun zamandır 2 parmak daha kolay kullanmak için kısa manet arıyordum fakat fiyatlar biraz uçuk bunun yerine kendi stok manetlerimi kestirmeyi düşünüyorum . Daha önce kısa manet kullanmadığım için iki parmak kullanımda bir artısı yada eksisi olur mu bilmiyorum ...
  18. E

Cross / Enduro kumda sürüş taktikleri

RKS Winner 200 sahibiyim . Dakar hayranıyım , çöl kum gibi uçsuz bucaksız zorlu parkurlarda sürmek en büyük haylim , fakat daha o seviyeye gelmeme çok var . Daha önce bir kaç kere kumda sürmüştüm fakat ne kadar hızlı gitmem gerektiğini , nelere dikkat etmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum ...
  19. E

kickstarter yada başka bir değişle ayak marşı motosiklete zarar verir mi?

yada zamanla bozulup etkisini kaybeder mi? Rks winner 200 kullanıcısıyım. kickstart ile başlatmak gerçekten çok hoşuma gidiyor fakat zararlı olup olmadığından emin değilim . motocross hastasıyım özellikle . zevk için yada okuldan çıkarken ayağımla depikleyip çalıştırmak hoşuma gidiyor...
  20. E

motor kontak anahtarı

Ufak bi motorum var motoran wino80 anahtarı çok güzel ama yedek anahtar yapmak istiyorum . aklıma da şöyle bir şey geldi *sadece kendi zevkim için* üstünde ducati vb. logosu olan anahtar yaptırabiliyor muyuz?

Yeni mesajlar