Arama sonuçlarınız

1. yurekli_emin

Sele İçin Kaplanacak Kumaş Tavsiyesi

Motorumun selesinin derisini değiştireceğim. Mondial Drift selesini çok beğeniyordum onun kumaşını bulamadım bir türlü. Adını bilen varsa söyleyebilir mi? Veya tavsiye ettiğiniz kaydırmaz, su geçirmez bir deri var mı?
  2. yurekli_emin

Lastik seçiminde yardım!!

Selamünaleyküm herkese. Motosikletime lastik alacağım. İki lastik arasında kaldım. Biri Anlas Viento Sport (1300₺), bir diğeri de Anlas Tournee Sport Radial (1000₺). Normalde Viento Sport alıcaktım ama lastiğin ömrü çabuk bittiğini öğrendim, motoruma uyan diğer lastik tournee ise çevremdekilerin...
  3. yurekli_emin

Mondial Drift' e Osram X-racer H4 olur mu?

Isparta - Denizli yolculuğumda kısa farımın yanmadığını fark ettim, akşamları koruma demirindeki çakarlı sislerimle idare ettim ve yeni far almanın vakti geldiğini anladım. İnternetten baktım baya bizim far tasına en iyi halojen ampul gidiyormuş. Xenon takınca verim alınmıyormuş anladığım...
  4. yurekli_emin

Hava Soğutmalı Motosiklete Soğutma Uygulamaları?

Geçen gün Antalya'dan Isparta'ya 2 kişi+20kg civarı gelirken Mondial Drift motorum şişti. Arkadan arabalar sıkıştırıyor diye sürekli basmak zorunda kalıp zorladım motoru. Motor harbi harbi şişti bilen bilir dönüş yolunda sürekli yokuş yukarı çıkılıyor. Yokuş bitti düzlüğe bir çıktım motor 70'i...
  5. yurekli_emin

Göstergemin Ampulü Sürekli Patlıyor

Drift' in kendi gösterge ampulünü söküp beyaz led ampul taktım dandiklerden ama sürekli patlıyor. Önceden t10 vardı onlar patladı geçende t5 taktım hepsine. İlk başta çakar gibi yanıp sönme oluyor bazen hah diyom ampul patlayacak 3-4 gün geçiyor bir daha ampule ulaşılamıyor. Bugün devir...
  6. yurekli_emin

Denizli' de Mondial Drift' ten Anlayan Bir Usta?

Dün akşam Isparta'dan Denizli'ye geldim. Gelirken motorun ön freni baya bir sıktığını fark ettim. Ön tekere yandan vurduğumda hafif düzeldi sonra tekrar sıktı. Benzinlikte durup düz tornavidayla balatayı arkaya ittirip öyle geldim. Bu neden olmuş olabilir? Ön diskte yamukluk olduğunu tahmin...
  7. yurekli_emin

Alın Ötv İndirimi Cart Curt Diyenler, İzleyin!!

https://youtu.be/UYqMXGkNA8I
  8. yurekli_emin

Birbirimize yardım edelim!!

Deneme Tahtası adlı kanal çok güzel şekilde bu gelen ek vergiye tepkisini ortaya koymuş bize de buna destek çıkmak düşer. Abiler kardeşler bu imza kampanyasını imzalayalım ve Erkin abinin videolarını paylaşalım tüm motorcular olarak tepkimizi gösterelim...
  9. yurekli_emin

Malum hallerden dolayı eldekini güçlendirme

Arkadaşlar malumunuz işler çığırından çıktı fiyatlar uçtu yarışmacılarımızı zorlu bir süreç bekliyor dokunulmazlık malum kişilerde. Bu yüzden benim Mondial 125 Mh Drift motorumu güçlendirmek istiyorum. Kimse keko, apaçi vb. demesin çünkü motor yenileyecek halimiz bile kalmayacak. Drift için...
  10. yurekli_emin

Z250 SL mi? CB250R mı? D 400 mü?

Bu üçü arasında kaldım eğer param olursa direk gidip sıfır D 400 UG alacağım inşallah. Ama param 17000-20000 arası olursa cb250r veya D 400 eski kasa, param daha da düşük olursa Kawasaki Z250sl düşünüyorum sizce hangisi? Ortalama olarak çok yakmasın parça fiyatları da Yamaha gibi vs. zorlamasın...
  11. yurekli_emin

Mondial galiba şaka yapıyor?!!

18 hp lik çift silindir 5 vites hava soğutmalı "Nevada" denen Chopper' ı 30000 tl' ye satmak nedir arkadaş yaa?! Aklım almıyor gerçekten şaka gibi fiyatı geçtim böyle bir motoru yapmanın amacı nedir ya?
  12. yurekli_emin

Motosikletime Anlas Capra taktım.

Mondial Drift' e Anlas Capra R taktım. Gerçekten muhteşem oldu herkese tavsiye ederim. Önceden 80 le korkarak girdiğim viraja şimdi 100-110 ile girdim bana mısın demedi. Önceki cst önü sallayıp korkutuyordu virajda bunda öyle bir şey yok. Hafif arazide de iş görüyor öteki her tarafı oynatıyordu...
  13. yurekli_emin

Motorumun plakasını yeni alacağım motosikletime geçirmek??

Bir tane mobilet var bende onu satarken plakasını (32 NC 638) alıp yeni motosiklet aldığımda ona geçirmek istiyorum gördüğünüz gibi plaka öyle diğer özel plakalardan değil. Bunun için ne yapmam gerekiyor ne kadara patlar bu plaka? Şehir dışından motosiklet alırsam zaten değiştireceğim, ama bu...
  14. yurekli_emin

Ne olacak bu ülkenin hali?

Motosiklet fiyatları gittikçe artıyor görüldüğü üzere. Sizce seneye kadar fiyatlarda düşüş olur mu? Ekonomi okumuş abilerimi buraya davet ediyorum! Bu halimizi bir yorumlayalım.
  15. yurekli_emin

Mondial Rx-3 S Türkiye' ye geliyor!

Fuarda UMA standına gittiğimde 400 cc rx3s i gördüm. Özelliklerini pek hatırlamasam da diğer 400 cc muadillerine göre düşüktü. Bana kalsa Dominar 400 ug alır çanta ve uzun cam takar devam ederim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------...
  16. yurekli_emin

Motora Topcase Takınca Kafa Sallıyor

Mondial Drift orjinal portbagaj demirine 47 L çanta taktım gidonu bir bırakıyorum deli gibi kafa sallıyor motor. Çıkarınca denemedim. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Önde de büyük koruma demiri var.
  17. yurekli_emin

Motorumda bir tuhaflık var.

Mondial 125 mh drift motorumun egzantrik mili rulmanı dağılmıştı değiştirdik, alışsın diye de subap ayarı bozuk şekilde 500 km bindim. Ustaya subap ayarı yaptırdım geçen gün sonra dedi ki motorunda fabrikasyon sorun var rolanti dalgalanması yapıyor dedi. Eğer iyi olmazsa karbüratör değiştirelim...
  18. yurekli_emin

Motordan gelen tuhaf ses yardım!!

https://youtu.be/kTI15Vy45TE Mondial 125 Mh drift motorumda arada böyle tuhaf tiz bir ses geliyor. Bu ses ne anlama gelir acil yardım!?
  19. yurekli_emin

Mondial 125 mh drift motorundan gelen ses?

Arkadaşlar Selamünaleyküm. Driftin yolda giderken debriyaja basmamla stop etmesinden şikayetçi olduğumdan subap ayarı yaptırmıştım ve geçmişti. Ama motordan çıtı çıtı ses gelmeye başladı demir çubukları birbirine vurur gibi. Neyse kışa doğru girerken yakıt artmaya başlamıştı. Geçen hafta aklıma...
  20. yurekli_emin

Yaza kadar 10000-16000 tl arası motosiklet

Selamünaleyküm biliyorum her yerde böyle konular var ama hepsi eski fiyatlar. Şimdi ben 2.el motosiklet alacağım elimde drift ve bionik super var. Bunları satacağım. Motorumu büyütmek istiyorum. 10000 ile 16000 tl arası motosiklet arıyorum. Dominar 400 istiyorum ama temizleri biraz daha pahalı...