Arama sonuçlarınız

1. T

250lik motor tavsiye

Bütçe 200k, motor 0 olmalı ne öneririsiniz? Dominar250 cfmoto nk250 arasında kakldım bu paraya pek seçenek yok gibi rks falan riskli geliyor ama önerilere açığım. İyi forumlar
  2. T

Duke 250 2024 Koruma Demiri

Arkadaşıma yeni duke 250 aldık ilk gelen parti. Koruma demiri veya en kötü takoz takacağız internetten sipariş verip fakat 2024 yok 2023 ve öncesi var heryerde. 2024 yeni kasalarda gösterge, motor gücü, ağırlık vs birsürü şey değişti fakat şasi değişmiş midir acaba 23 demir alsak uyar mı bilgisi...
  3. T

Gezi : İstanbul - Amasra - Ankara - Bursa

Pzt Salı gibi yola çıkacağım bir hafta civarı yollarda olacağım ilk iki gün kamplı denize doyduktan sonra bol bol müze antik kent vs gezmeyi düşünüyorum kameramı da götürüp sürekli resim çekeceğim. Gürcan hocam sağolsun sitesinden de faydalandım. Yemek yerlerine bakmadım özellikle Amasra'ya...
  4. T

2022 yılında Monster 696 rakiplerine göre daha mantıklı mıdır ?

Naked motorların fiyatlarına baktığımızda monster çok daha uyguna geliyor (70 80 arası az kmde temiz görünen ilanlar var). 10 yaşını doldurmalarına rağmen az kmde olmaları ekonomik anlamda daha mantıklı geliyor. Ducatilerin de bakım aralıkları fazla olduğundan aynı fiyata geliyor yalnız desmo...
  5. T

Hazır kar da yağdı birşeyler yapalım motorlarla

Aslında crf falan olucak bu karda toprakda çimenlerde çok güzel eğlenilir ama bende 200kglik spor motor var ne yapılabilir sizce arkayı kaydırıp durmak dışında :D yaratıcı fikirleri bekliyorum
  6. T

Genç motorcu arkadaşlar

İstanbulda yaşayan, şehir içinde falan apaçilik yapmayan, motordan zevk alan sakin ve kafa arkadaşlar çıkar mı bu forumdan acaba :D 3 4 sene önce gruplara etkinliklere falan katılıyordum ama kafamızın uyuştuğu birini bulamadım internetten şimdi yine deneyeyim şansımı

Yeni mesajlar