Arama sonuçlarınız

1. Ö

HANGİ BALATA ???

Hayırlı Günler Dilerim Sevgili Motor Severler; Kuba Çita 180-R 2018 Model Motosikletimin Arka Fren Balatası Değişmesi Gerekiyor Malum üstündeki çinli çok kaliteli balata değil, öneri olarak en kaliteli balatayı tavsiye etmeniz marka ve model olarak söylerseniz daha çok işime yarar . Lastiğinize...
  2. Ö

KAÇ DEVİR ???

İyi Günler Arkadaşlar Elimde Kuba Çita 180 R var 2018 Model Sorunum İse Karbüratör Hava Ayarı Yapmak İstiyorum Rölantiyi 3000 Devire Getirdim Sonra Sağ Sol Çevirip En Fazla 3500 Devire Çıkabildim Daha Fazla Çıkmadı Sonra Rölantiyi Ayarladım Motorun Çalışması Gayet Sakin Bazı Arkadaşlar 4500...
  3. Ö

NEDENİ NE?

Arkadaşlar Kuba Çita 180 R motorum var 2018 model Sorum Şu ki Kalbratörümde arada benzin sızıntısı tespit ettim çok değil sadece alt hazne conta taraflarından iyice sıktım vidaları ama yinede çok hafif sızıntı var içindeki lastik comtasına baktım sağlam ve yeni gibi duruyor sızıntı ın nedeni ne...
  4. Ö

GERİ KOYARSAK NE OLUR ?

İyi Günler Arkadaşlar kuba çita 180 r var elimde biliyorsunuz ki bu motorlarda yağ süz geçi var silindir piston krank oturana kadar küçük metal parçaları ortaya çıkıyor süzgeçte kalıyor süzgeci temizlemek istiyorum pislikleri çıkarmak için 1 litre yağ alıyor motorum düşüncem şu ki yağı temiz bir...
  5. Ö

KAÇ AMPER ?

Hayırlı Günler Arkadaşlar Elimde Kuba Çita 180 R var Bunların orijinal Aküden Gelen Cam Sigortaları Kaç Amper Acaba Orijinali düştüğü İçin Kararsız Kaldım Yardımlarınızı Rica Ederim
  6. Ö

Sis Lambası Ceza ?

Hayırlı Günler Öncelikle Motor Severler :king: Elimde Kuba Çita 180 r Var 1 Takım Mercekli Sis Farı Aldım 3 Modlu Uzun Kısa Çakar Diye Ama Sadece Gece Ve Uzun Ayar'da Kullanıyorum Hiç Bir Aracı Rahatsız Etmeyecek Şekilde Yola Vuracak Şekilde Ayarladım Açısını Trafik Gördüğünde Ceza Yazıyor mu...
  7. Ö

KAÇ MM DİR ?

iyi günler arkadaşlar ; elimde KUBA ÇİTA 180 R arka jant çemberimin ebatı 1.40 18 sormak istediğim benim jant tellerim burgulu tekrar dana aynısını alacam ama 3,5 mm mi 4mm mi bilmiyorum bide 172 185 filan yazılıyor google amcadan sorunca sizce orjinali kaçtır milim ve ebatı da söylerseniz...
  8. Ö

ZİNCİR GERGİ AYARI ???

İyi Günler Arkadaşlar; elimde KUBA ÇİTA 180 R var zincirimin gerginleşmesine ihtiyacı var ayarı nasıl yapılır sol tarafta 5.çizgi gözüküyor sağ tarafta ise 6 gözüküyor bunlar neden aynı değil farklı ?? ve zincir ayarı kaç cm olmalıdır yardımınızı bekliyorum acilllll
  9. Ö

AKÜM ZAYIFLADI :(

arkadaşlar kuba çita 180 r motorumu 3 ay önce aldım o km 2018 model motoruma U5 mercekli sis farı aldım 2 adet yalnız bu akşam gördüm ki ilk zamanlar ki gibi güçlü ışık alamıyorum motorumun orjinal ön farı bile bi düşük geldi bana bu gece sık sık motorumu'da gece kullnmıyorum işe gidip gelme pek...
  10. Ö

MOTOR GURUBU ARIYORUM ?

İZMİR GAZİEMİR DE İKAMET EDİYORUM MOTOR GURUBU ARIYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  11. Ö

ARABA YAĞINI MOTOR'A KOYARSAK NE OLUR ????

BENZİNLİ 10-40 CASTROL ARABA YAĞINI 4 ZAMANLI KUBA ÇİTA 180 R KOYARSAK NE OLUR ?
  12. Ö

KUBA ÇİTA 180 R

3 AY OLDU 0 KM MOTORU ALALI RODAJ DÖNEMLERİNDE DEVRİNDE KULLANDIM İLK 500 KM DE YAĞINI DEĞİŞTİRDİM CASTROL 10-40 İV MELEME KULLANDIM MOTOR HALA 110 DAN YUKARIYA ÇIKMIYOR NEDENİ NE OLABİLİR ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ..

Yeni mesajlar