Arama sonuçlarınız

1. ozanbursa

Sizce hangisi...? Katılın Lütfen....

ikinci el bir japon motosiklet mi ? sıfır kilometre bir çinli motosiklet mi? Aslında sorulmaz bu soru ama bu forumu yeni takip etmeye ve motor tutkusunu yeni hissetmeye başlayan bir taıdığım adına soruyorum.... Kendisi de bu konuyu takip edecek.... Akadaşlar katılımlarınızı bekliyorum...
  2. ozanbursa

Honda Lastik Değişimi

Arkadaşlar öncelikle bu konu daha once acıldıysa özür diliyorum hepinizden. Konuya gelmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. 1) Honda CBR 125 motorun lastiklerini çıkarıp yerlerine CBR 600'ün lastiklerinin boyutlarında lastik takılabilir mi ? Boyutları uyar mı? CBR...
  3. ozanbursa

[ Bmw F 650 GS ]

arkadaşlar BMW F 650 GS hakkında benı bilgilendirebilecek kımse var mı?? Daha önce kullanmış olan yada bu motoru kullan tanıdıkları olan... bu motor hakkında ikinci el fiyatlar konusunda bılgısı olan.. benımle bu bilgileri paylaşırsanız memnun olurum... Kazasız belasız sürüşler.....
  4. ozanbursa

herkese merhaba....

arkadaşlar, ben bursa dan mustafa..motor kullanmaya yeni başladım ve şu anda bir tane Mondial 125KT kullanıyorum Allah nasip ederse 15 gun sonra de A2 ehliyetimi alıyorum.. Fakat Bursa da gerek trafik polislerinde gerekse halk arasında bir kaç tane BMW F650 GS gördüm ve çok harkia bı makıneye...

Yeni mesajlar