herkese merhaba....

arkadaşlar, ben bursa dan mustafa..motor kullanmaya yeni başladım ve şu anda bir tane Mondial 125KT kullanıyorum Allah nasip ederse 15 gun sonra de A2 ehliyetimi alıyorum.. Fakat Bursa da gerek trafik polislerinde gerekse halk arasında bir kaç tane BMW F650 GS gördüm ve çok harkia bı makıneye benzıyo... F650 GS hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşabilirmi... ikinci el fiyatları, kullanım vb... HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER

Hoşgeldin Mustafa kardeş,
Forumda MT il guruplarıda BURSA yazan yeride ziyaret et. Bie Bursa lılar seni tanımaktan ayrıca memnun oluruz

TNT

Hoşgeldin :rendeer:
Mondial ile BMW arasında baya bi fark var.

MONDIAL 125 KT
124cc
9,8 bg güç
9,5 nm tork
Zincirli
arka fren tanbur
122 kg

BMW F650 GS
652cc
50 bg güç
60 nm tork
şaftlı
arka fren disk
üstelik abs
192 kg

karar senin

evet TNT bunun farkındayım ama benım burda anlatmak ıstedıgım bu motora aşık oldum dıyebılırım... yanı almak ıstedıgım bı motor.. arasında fark cok bılıyorm.. ama verdıgım bılgılar ıcın cok saol...

ozanbursa' Alıntı:
arkadaşlar, ben bursa dan mustafa..motor kullanmaya yeni başladım ve şu anda bir tane Mondial 125KT kullanıyorum Allah nasip ederse 15 gun sonra de A2 ehliyetimi alıyorum.. Fakat Bursa da gerek trafik polislerinde gerekse halk arasında bir kaç tane BMW F650 GS gördüm ve çok harkia bı makıneye benzıyo... F650 GS hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşabilirmi... ikinci el fiyatları, kullanım vb... HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER
hoş geldin dostum.
F650 GS tek silindirli olması nedeniyle uzun yolda titreşime bağlı bayağı bi rahatsızlık yaşatabilir,vites değişmelerinde rahatsız edici bir ses çıkarır ve son surati 170 km/s olup 0'dan 100 km/s'e hizlanmasini 6 saniye.
gerisi sana kalmış.:bounce:

f650 :cat: görünüşü harika ve enduro sınıfında da bence çok iyi bir yeri var ama tek silindir olması gerçekten düşündürüyor vibrasyon gerçekten çokmu fazla yani uzun yolculuklarda nekadar rahatsız edebilir ki :silent: deneyen ve şikayetçi olan varmı ki bu arada bursadaki polisler de şanslıymış kuşadasında mondial kullanan trafik polisleri var açkıkçası biraz düşündürdü beni :)

insominci, bı ara fotografını cekebılırsem burda yayınlarım... tabı bunu caktırmadan yapmam lazım almasınlar içeri bi foto cekecez dıye :) gercekten trafık polisleri kullanıyo.... şanslılar valla :)))

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar