Arama sonuçlarınız

1. Z

3 hypernaked arasında kaldım

Herkese selam, bir kaç gündür sürekli biglisayara oturup araştırma yapıyorum en kısa sürede de ataşehire uğrayıp ayrıntılı bakacağım havalardan dolayı gidemedim arada kaldığım 3 motosiklet şunlar; Ducati Streetfighter v4s MV Agusta Brutale 1000RS Ve son olarakta MT10 Yaptığım araştılmalar...
  2. Z

Trafik cezamı ödeyemiyorum.

https://prnt.sc/trp6l8 muayneye gideceğim için olan cezaları ödiyeyim dedim fakat e devlet üstüne gözüken bu ceva ivd.gib de veya epttavm de gözükmüyor başka yollar var mı acaba? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------...
  3. Z

Muayne hakkında bilgi

ilk defa muayneye gideceğim plakamda bir sorun yok amasörde ve gidonda ufak bir yamukluk var el bıraktığın zaman ufak ufak sola kayıyor bedenini sağa yatırman lazım :D xenon far var arka lastikte 1 2 adet çivi var muayneden geçer mi problem olur mu ?
  4. Z

kaza sonrası durgunluk

herkese merhaba 2019un ağustos eylül sıralarında bi kaza yaptım ve bende motor konusunda bi durgunluk oluştu bi korku gibi atlattığım kazayı küçük sıyrıklarla atlattım fakat yaptığım yer ölümlü bi yerdi yaşamamı şans olarak görüyorum yaklaşık 8 aydır motor sürmüyorum çok nadiren 2 ayda bir...
  5. Z

nakedden racinge gecmek?

merhaba arkadaslarim pulsar ns200den mt07 ye gectim ancak neden bilmiyorum cok hevesliydim bir anda hevesim kirildi mt7 den degistirmek istiyor canim buyuk sebebi ise frenleri motor durmuyor belki abs lisini alsaydim boyle pisman olmazdim kullanimi zevkli ama bilmiyorum garip bir his satmak...
  6. Z

Egzoz cezasi son gun

Merhaba arkadaslar ben egzozdan ceza yedim bugun izinin son gunu bugun trafik tescile gidecegim ama egzoz cezami odemedim bu bana sorun yaratir mi ve ehliyetim yetmiyor suanki motora gittigimde trafik tescile ceza yeme ihtimalim var mi kisacasi egzoz cezasi yedim ehliyet cezasi yemedim ama...
  7. Z

Tek teker yapmak istiyorum.

Merhaba dostlarim tek teker alistirmasi veya egitimi gormek istiyorum egitimini veren bir yer var mi acaba ?
  8. Z

MT07 KAZA

Merhaba arkadaşlar önceki ayın 29 unda mt07 mi alıp bu ayın 8 inde kaza yapmış bulunuyorum anca yürümeye başladım kendime geldim büyük sorunlarım yok anayolda ben sol şeritte ilerlerken önüme yolu kaçıran bir arabanın kırmasıyla kaza yapmış bulunuyorum motorumu yeni aldım hiç bir suçum olmadığı...
  9. Z

Yeni motor önerisi.

Merhaba arkadaşlar sonunda evimiz satildi ve parayı cebime koydum artık gerçek arayıştayım. 25-35 aralıgında ki motor önerileriniz nelerdir ben temiz mt7 yüksek km mt9 arasındayım sahsen. 15bin km tecrübem var pulsar 200ns de mt9 geçersemde b modunda tın tın gitmeyi dusunuyorum 2 3 ay ne zaman...
  10. Z

r25, duke 390, dominar 400?

merhaba arkadaslar butcem 18 19 bin civari ama hangi motoru alacağıma karar veremiyorum baktığımda r25 dominari da dukeyi de tokatlıyor çok kararsızım ayrıyetten ara sıra uzun yol da yapıyorum kafam estikçe 200 le 600km arası yollar oluyor hangisi daha rahattır uzun yol bakımından vesaire...
  11. Z

Glovo ya da scotty üye olan arkadaşlar var mı?

merhaba scotty bahçe şehir ve esenyurtta alımlar baslamıs ben hem scooty hem glovo ya randevu aldım hangisi daha karlıdır ? scooty kullanırsam esenyurtta ya da bahçe şehirde paket atabilirim oraya alımlar varmıs ama glovo hakkında hiç bir fikrim yok sadece reklamlarını görüyorum :D
  12. Z

Ns200den mt09 geçmek?

Merhaba uzun yillardir motor kullaniyorum 2 yildir da ns200 um var mt07 almayi dusunuyordum ev satiyoruz mt09 + para teklif geldi degerlendirmeyi dusunuyorum dusunceleriniz neler?

Yeni mesajlar