Arama sonuçlarınız

1. B

Kalkışta titreme sorunu xmax

Herkese merhabalar sahibi olduğum XMAX ilk kalkışta çok titriyor ama motor isindiktan sonraki kalkışlarda titreme olmuyor sadece ilk kalkışta titriyor
  2. B

XMAX radyotor suyu

Merhabalar XMAX 250 2014 model radyatör suyunu kendim koyabilirmiyim sistemin havasını falan almak gerekirmi
  3. B

Yamaha XMAX 250 debriyaj

Merhabalar motorun 27000 de benden önceki sahibi kayış değişimi yapmadan binmiş bende bu hafta kayış hava filtresi ve yağ değişimi yaptırmayı düşünüyorum fakat 27000de balata bitermi(normal kullanım)
  4. B

Yamaha XMAX dr.pulley baga

Merhabalar bir XMAX kullanicisiyim motorum 27000 de daha yeni aldım sanırım kayış ve bagaların değişmesi gerekiyordu 20000 km de fakat degistirmemisler ben zamanı geldiği için değiştirmeyi düşünüyorum dr.pulley baga ve polini kayış tavsiye edermisiniz ve performansa bir etkisi olurmu
  5. B

Suzuki BURGAMAN 200 mü XMAX 250 imi

Öncelikle herkese merhabalar ben mevcut fiddle 200i motorumu satıp BURGAMAN 200 veya XMAX 250 almak istiyorum önerileriniz nedir acaba
  6. B

SYM fiddle 200 i

Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum öncelikle böyle yararlı platform kuranlara çok teşekkür ederim ve şimdiden bana yardımcı olacak kişilere çok teşekkürler Benim sorunum şu fiddle 200 i motorun ne yaparsam yapayım 100 km hızı geçmiyor ve özellikle yokuslarda çok bağırarak gidiyor yığılma...