Arama sonuçlarınız

1. B

Motor bağlama civatasi saplaması kırıldı

Pulsar ns 200 motosikletimle düştüm motor sol tarafa doğru düştü orjinal yan koruma demiri cıvata bölümünden kırıldı bunu nasıl sokebiliriz arkadaşlar
  2. B

PROSEV7175 4 MEVSIM MOTOSİKLET MONTU SIFIR

Prosev 7175 Sarı Siyah Sport Motosiklet Montu SIFIRDAN FARKSIZ FİYAT: 855TL YER: ESENYURT/İSTANBUL ELDEN TESLİM VEYA HAVALE SONRASI KARGO YAPILIR XL BEDEN SIFIRDAN FARKSIZ MOTOSİKLETİMİ SATTIĞIM İÇİN GİYMEK NASİP OLMADI ÜRÜNÜ 1 AY ÖNCE 1300 TL DEN BAYİDEN ALMIŞTIM HAFTA SONLARI 2 KERE...
  3. B

Supap Ayarı Nasıl Yapılır?

Selamun aleykum kuba razore 100 motosiklete sahibim supap sesini duyduğumdan dolayı supap ayarı yapmak istiyorum mondial servisine yaptırdım elle yaptılar ama pek memnun değilim kendim yapmak istiyorum SENTİL ÇAKISI mevcut 0,06 - 0,0,8 değerlere sahip... Yardımcı olurmusunuz? Piston üst ölü...
  4. B

Kuba Razore 100 Supap Ayarı Nasıl Yapılır?

Selamun aleykum kuba razore 100 motosiklete sahibim supap sesini duyduğumdan dolayı supap ayarı yapmak istiyorum mondial servisine yaptırdım elle yaptılar ama pek memnun değilim kendim yapmak istiyorum SENTİL ÇAKISI mevcut 0,06 - 0,0,8 değerlere sahip... Yardımcı olurmusunuz? Piston üst ölü...

Yeni mesajlar