Arama sonuçlarınız

1. B

Kullanan varmı? (HJC FG-ST)

HJC FG-ST kullanan varmı yardımcı olurmusunuz nasıl bir kasktır sağlammı iç pedleri nasıl kuba superliğht 200 oturuş pozisyonuna uygunmu
  2. B

LS2 FF396 CR1 CARBON FULL FACE KASK

LS2 FF396 CR1 CARBON FULL FACE KASK kullanan varmı gerçekten carbonmu? sağlammı? carbon kask hakkındaki görüşleriniz nasıl?
  3. B

Antalyada yaşayanlar bir bakabilirmi

Antalya merkezde bildiğiniz kaliteli kask ve ekipman alabileceğim mağazalar varmı? varsa isimlerini yazarsanız yada yerini tarif ederseniz sevinirim
  4. B

SAĞLAM KASK ÖNERİLİRENİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN KONUYA BİR EL ATIN :)

Herkese merhaba dün açtığım konudan sonra Scorpion EXO-Combat Moduler Kask ı almaktan vazgeçtim full face kask almayı düşünüyorum artık renk olarak mat siyahı olan ve gerçekten malzeme kalitesinden tutun yedek parçasına kadar sıkıntı yaşamayacağım kask önerilerinizi bekliyorum 1.500 Tl kadar...
  5. B

Kullanan varmı ACİL ? (Scorpion EXO-Combat Moduler Kask)

https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-combat-moduler-kask-mat-siyah Lütfen cevap verin kullana varmı acil yardımlarınızı bekliyorum şehir içi düşük hızlarda kullanılacak ve kaskın malzeme kalitesi nasıl bilgi verirmisiniz iyimi kötümü ?
  6. B

İlk motorumu aldım

Herkese merhaba bugün ilk motorum olacak olan Küba Süperliğt 200 motorumu satın aldım :) Daha önce kullanmış olup tavsiyesi olan varsa bekliyorum :)
  7. B

Scorpion EXO-Combat Moduler Kask

Hekese merhaba ben Baran Çiçek bu forumdaki ilk konum öncelikle kendimden bahsedeyim 20 yaşında genç bir kardeşinizim ve burda sizler gibi tecrübeli abilerimden ablalarımdan kardeşlerimden bilgiler almak için üye oldum şimdi müsadenizle soruma geçeyim ben Küba Süperliğt 200 motor almayı...

Yeni mesajlar