Arama sonuçlarınız

1. archer14

Ucuz Ama Yüksek Korumalı Kask Önerisi?

Selamlar dostlar, bu yıl içinde R1 veya CBR 1000RR almayı düşünüyorum. Bana bu segmentte yüksek hızlara karşı korumalı bir EKONOMİK bir kask önerebilir misiniz? Ses, uğultu vs. benim için önemli değildir, koruması benim için ön planda. Bütçem 1500₺ civarı. Değerli yorumlarınız için şimdiden...
  2. archer14

Yüksek hızlarda güven verebilecek uygun fiyatlı kask önerileri?

Dostlar başlıkta da gördüğünüz gibi, yakın zamanda cbr1000rr almayı düşünüyorum, 2000₺ yi çok aşmayacak bir kask önerileriniz var mıdır acaba ? Benim aklımda CMS GTRS 2.0 Race Tech Full Karbon Kask(Fotoğraf aşağıda) var karbon olmasından dolayı fakat emin olamadım sizinde önerilerinizi bekliyorum.
  3. archer14

Tulum Bedenleri?

Selamlar internette tulum bedenleri ile ilgili bir tablo bulamadım, oturduğum yerde de tulum vb. satan şeyler yok gidip bakayım. İnternetten alacağım fakat dediğim gibi bedenlerini bulamadım,sadece mont ve pantolon var. Nerden bakabiliriz.? Veya elinde böyle bir tablo olan atabilir mi?
  4. archer14

Ucuz tulum önerilerinizi bekliyorum

Dostlar selamlar yakın zamanda cc yükseltmeyi(2008-2011 arası CBR 1000RR) düşünüyorum ve şuanlık deri montla idare ediyorum. Acaba bana ucuz yollu böyle dışarıya çıkık dirsek korumalı ve deri olarak önerebileceğiniz tulumlar var mı? Bütçem 2000₺'yi geçmeyecek şekilde NOT: bu aşağıdaki alpha da...

Yeni mesajlar