Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.rmgmotogusto.com.tr/tr/touring/ranger-150-3
Arkadaşlar, bana bu motorun kullanma kılavuzu lazım, bu motora sahip olan var mı aranızda? Varsa bir kaç şey sormam gerekiyor.
Çok teşekkürler. Tekeriniz düz bassın.
Arkadaşlar, 2003 Kanuni Seyhan 125 motoruma gidon yükseltme aparatı takınca devir teli kısa geldi. Mevcudu ölçtüm, 80 cm. 90 - 100 cm devir teli nereden bulabilirim? Epey bir araştırdım fakat bulamadım. Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
İzmir'de kompresyon testi nerede yaptırabilirim? Cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.
(2003 Kanuni Seyhan 125 motorum uzun yolda 5. viteste çabuk bayılıyor. Aldığımda 17/40 dişli vardı, 5. viteste sadece yokuş aşağı gidiyordu. Dişlileri 15/42'ye kadar düşürdüm, şimdi 5. viteste düz yolda uzun...
Selam arkadaşlar.
Forumda aradım fakat bulamadım. Motorum 2003 Kanuni Seyhan 125 klasik modelidir. Sağ bileğimdeki rahatsızlık sebebiyle gaz kolunu fazla çevirmekte zorlanıyorum. Normalde gaz kolunu 1/4 falan çeviririm, fakat ben 100 kg ve motor da güçsüz olunca sıklıkla 1/2 ve hatta tapagaz...
Merhaba arkadaşlar.
Motorum 2003 Kanuni Seyhan 125'dir.
Resimlerde kırmızı ok işaretli yerden biraz yağ sızdırıyor. Bu vidanın görevi nedir, buradan yağ sızdırmasının sakıncası var mıdır, varsa nasıl tamir edebilirim?
Cevap veren arkadaşlara peşinen teşekkür ederim.
---------- Mesajlar...
Selam arkadaşlar. Forumda aradım fakat bulamadım.
Motorumun selesi uzun yolda rahatsızlık veriyor. Ucuza büyükçe bir chopper selesi buldum, onu taktırmak istiyorum. Aldığım selenin de önce biraz onarılması lazım. İzmir'de bildiğiniz iyi bir usta var mıdır? Eğer bulamazsam mecburen normal koltuk...
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Geçtiğimiz haftalarda 2003 model bir Kanuni Seyhan 125 (sanırım KLASİK deniyor bu modele) aldım. Gençliğimde biraz motor kullanmışlığım var, yine de acemi olduğumdan başlangıç olarak bunu uygun gördüm, oturuşu gidonu falan çok rahat geldi ve bütçeme de...