Arama sonuçlarınız

1. F

ixsmexs250abesealmayanwarmı

Çoğhojmoturabeseliiayigidiyi
  2. F

İstanbul içi bol virajlı yollar

Merhaba İstanbul içi mümkünse Avrupa yakası tarafında bol virajlı yollar nerede var acaba ? Virajlarda çok tecrübem yok kendimi geliştirmek istiyorum.
  3. F

Allahım sen sabır ver bitmeyen subab sorunu

Karbüratörlü bir motosikletim var mondial drift garantili. Servis onarımı için ücret ve motoru ertesi gün alacağımı söyledi mondialin sadece motosikletin motoruna garanti vermesine rağmen subab ayarını kendi cebimden yaptırmam ve mesafesi uzak olması gidip gelme sorunu olduğu için servis yerine...
  4. F

150 mh drift fren yaparken çıt sesi çıkarması

Abilerim merhabalar dün 3 bin km de drift 150mh aldım ehliyetim daha alamadığım için çok süremiyorum sadece mahalle arası ama şöyle bir sorun var arka freni sıktığım zaman çıt diye bir ses çıkıyor arka frenlerde çok iyi tutmuyor. Aynı motorla bu sorunu yaşayanlar var mı ? Çözümü nedir şimdiden...
  5. F

Yedek depo neden var ?

Aklıma sürekli takılan soru neden motosikletlerde yedek depo var ? Neden depo daha çok genişletilmek yerine yedek depo yapılıyor ?
  6. F

Bu kilitlerden hangileri iyidir sizce ?

1.https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-auvray-c-bloc-90-zincir-kilit-554369231/detay...
  7. F

Araba motorundan gelen su sesi

Selamlar çalıştığım yerde patronumun 2012 model opel corsa 1.2 benzinli bir araç var malum İstanbul da havalar soğudu araç zaten 1 aydan fazladır yatıyor çok kullanılmıyor araç. Bende akü bitmemesi için aracı çalıştırdım bir süre sonra gaz verdiğimde motordan su sesleri gelmeye başladı gazı...
  8. F

Yakın zamanda ehliyet alan var mı ?

Selamlar sonunda ehliyete başvurdum geçtiğimiz çarşamba günü (13.02.19) da kayıt yaptırdım hanımefendi: 2 gün daha erken gelseydin şu an derslere girebilir din. Dedi şimdi gelecek ayın 11 ine kadar bekleyeceğim şansa :pr: . Yakın zamanda ehliyet alan var mı ? Sorular nasıl en çok neye çalışmam...
  9. F

Ne kadar sigorta ödüyorsunuz ?

Motosikletinizin özelliklerine göre ne kadar sigorta ödüyorsunuz ?
  10. F

TEM'de Feci Kaza! Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Kişi Öldü

TEM Maslak FSM istikametinde bir araç ile motosiklet çarpıştı. Şiddetli çarpışma sonucu yola savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. kaynak : https://www.haberler.com/tem-maslak-fsm-istikametinde-bir-arac-ile-11706543-haberi/
  11. F

Benzine 6 kuruş zam geldi

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) bu gece yarısından itibaren benzin ve motorine zam geleceğini duyurdu. EPGİS'in twitter hesabından yapılan açıklamada "Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı 05/02/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 6, LPG Otogaz da...
  12. F

Lütfen motorunuzun üstünde anahtar unutmayın

Bu sabah işe geç kaldım keşke kalmasaydım acele acele koşarken bir motorun üstünde anahtar gördüm anahtarı alıp yakındaki bir bakkala bırakacaktım ancak patron birden aradı ne yapsam, ne yapsam derken koşmak zorunda kaldım yeniden. İşlek bir yer olduğu ve esnafın yakınında olduğu için...
  13. F

Kurye işi nasıl bir iş ?

Abilerim aranızda kurye işi yapan var mı ? kazancı iyimi ve çok stresli bir iş mi ? kendi motorunuzla yapabiliyor muyuz yapabiliyorsak ne gibi motor istiyorlar ?
  14. F

Motor ehliyeti mi yoksa otomobil ehliyeti mi önce alınmalı ?

Bu ikisi arasında kaldım 18 yaşımdayım araç ehliyetim yok bana diyorlar ki "temiz bir insansın araç ehliyeti alırsan askerde şoför olursun" diyorlar ancak otomobil ehliyeti alırsam benim hiçbir işime yaramaz çünkü sürekli kullanacağım bişey değil acil durum olur öyle işime yarar ama ne zaman ...
  15. F

Çekme belgeli motor

Çekme belgeli motoru mahalle arasında, akşam okula giderken trafiğe çıkmadan kullanılması bir sorun yaratır mıdır ?
  16. F

Motor önden mi bağlanmalı arkadan mı ?

Ne zaman bağlı bir motor görsem çoğu önden bağlı. Geçenlerde direkte bağlı bir ön teker gördüm motorun lastiğini sökerek çalmışlar. Arka tekerden neden bağlanmıyor çoğumuz ? :silent:
  17. F

İlk motorum

Merhaba abilerim kardeşlerim 18 ime yeni girdim uzun zamandır motor alma hayalim vardı. Abimim motor ehliyeti var onun üzerine vitesli bir motor alıp motor kullanmayı öğrenmek istiyorum iyice öğrendikten sonra ehliyet sınavına gireceğim ama masraflar canımı çok sıkıyor 3.000tl lik bir motor...