Arama sonuçlarınız

1. M

Amd Ryzen İçin Kule Tipi Soğutucu Önerirmisiniz

Merhaba amd ryzen işlemciye uyan kule tipi soğutucu önerirmisiniz orjinal fanı çok ses yapıyor
  2. M

HONDA CB 125 ACE SORUNSUZ TEMİZ BAKIMLI MOTOR

Honda cb 125 ace sorunsuz temiz bakımlı motor yağı yeni motul 7100 ile değişti hava filtresi buji değişti akü yeni ön arka lastik yeni ekstra olarak çanta koruma demiri vardır kurye motoru değildir köyde kullanıyorum ilan linki...
  3. M

Honda Cb 125 Ace Hız Ve Çekiş Arttırmak

Honda cb ace hız ve çekişi nasıl arttırabilirim 100ü geçmiyor çekişde yok hiç
  4. M

En Çok Tutulan Kolay Satılan Motosikletler Hangileridir?

S.a en çok tutulan kolay satılan motosikletler hangileridir?
  5. M

Rks Nerede Üretiliyor Ne Malı ?

Rks ne malı italyanmı çinmi türkmü ? sağlam motormu alınırmı rks titanic almayı düşünüyorumda
  6. M

30 Bin Bütçe Var Hangi Motoru Önerirsiniz

30 Bin Bütçe Var Sağlam Hangi Motoru Önerirsiniz ?
  7. M

Km'de Kaç Kuruş Ve 100 Km'de Kaç Tl Yakıyorsunuz Güncel Benzin Fiyatıyla

S.a km'de kaç kuruş ve 100 km'de kaç litre benzin yakıyorsunuz ? Benim motorum honda cb ace 125 km'de 75 kuruş 100 kmde 75 tl yakıyor 70-80 km hızlarda
  8. M

Honda Cb Ace 125 Siperlik

Honda cb ace 125 için uyumlu siperlik varmı ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ---------- Güncel....
  9. M

Kral 150-g Yuki 150-g Yedek Parça Sıkıntısı

S.a kral 150-g yuki 150-g ikiside aynı gerçide kral 150-g motorum için yedek parça bulamıyorum çok araşıtırdım başka hangi motorun parçaları buna oluyor ? https://www.hizliresim.com/dztbsmf
  10. M

56 mm 14 Perno Piston Bulamıyorum

Bajaj boxer için 56 mm 14 perno piston sekman takımını hangi siteden bulabilirim kuralkan yedek parça sitesinde silindir piston sekman set olarak satılıyor ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ---------- Güncel....
  11. M

Bajaj Boxer Far ve Stop Elektriğini Konjektörden İptal Etmek

Bajaj boxer far ve stop elektriğini konjektörden alıyor zenon far taktım dengesiz elektrik geldiği için far kesti konjektörden iptal edip far ve stop elektriğini aküden almasını sağlayabilirmiyim ?
  12. M

Bajaj Boxer İçin Zenon Far Tavsiyesi

bajaj boxer için zenon far tavsiye edermisiniz h4 3 fişli olan bu fardan aldım https://fardoktoru.com/image/cache/catalog/FARDOKTORU-RES%C4%B0M/OTO%20LED%20AMPULLER/LED%20XENON%20FAR%20AMPULLER%C4%B0/otonokta/H4%20led%20gold%20k1%202%20fardoktoru-500x500.jpg anında yandı elektrik konjektörden...
  13. M

Kayıp Plaka

motosikletimin plakası düştü motosiklette plaka değişimi farklıymış ruhsat değişecek plaka numarası değişecekmiş bu doğrumu ?
  14. M

Devir Saati Bozuk Veya Olmayan Motor'da Karbüratör Hava Ayarı Nasıl Yapılır ?

motosikletimin devir saati bozuk hava ayarı yapamıyorum devir saatsiz yapılabiliyormu ?
  15. M

Agresif Sürüşte 125'lik Cg Tipi Motosiklet Ne Kadar Yakar ?

Sürekli dip gaz gitmek vites küçültüp yükseltmek ani frenler yapmak 125'lik cg tipi motosiklet 100 km'de kaç litre benzin yakar ?
  16. M

Km Saati İle İlgili

Km saati ile j anttaki km teli takılan yer bozuldu bisiklet için satılan km saati takılabilirmi bunun motosiklet için olanı varmı ?
  17. M

Motosiklet Bayiliği Açmak

motosiklet bayiliği açmak istiyorum açmak için şartlar varmı varsa bunlar neler bayiliği aldık diyelim motosikletleri alırken para ödüyormuyuz yoksa sattıkçamı ödüyoruz ?
  18. M

Yarı Otomatik Veya Otomatik Cup-Scooter Harici Motosiklet Varmı

Yarı otomatik veya otomatik cup-scooter harici motosiklet varmı ?

Yeni mesajlar