Arama sonuçlarınız

1. wqaz00

Cbr250'den cross motosiklete geçmek hakkında

Dostlar merhaba , 3 yıldır cbr250r kullanmaktayım. Boyum 1.90 olduğu için cross motosiklete geçmeyi düşünüyorum artık. Fiyat olarak muadili olan Rks RT250 almak mantıklı mı çünkü Crf nin fiyatları epey uçtu haliyle. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. wqaz00

Motosiklet sahibi olmak ve askerlik

Birkaç ay sonra askere gideceğim nasipse , askere giderken motosikletimi sitenin kapalı garajında branda örterek muhafaza etmeyi düşünüyorum. 6 ay kullanamayacağım icin gitmeden evvel ne yapmam gerekiyor: Alarm sistemi , akü , yakıt vb konularda tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim...
  3. wqaz00

Egzoz Konusunda Yardım

Merhabalar , 2013 model CBR250R kullanıcısıyım ve orjinal egzoz çok ağır , görüntü olarakta güzel değil , elimde mevcut olan Tiger Tri 780 modelini takmak istiyorum ama insanları rahatsız etmemek adına ve ceza yememek için tiger’ı nasıl bir modifikasyonla sessiz olmasını sağlarım , amacım...
  4. wqaz00

Sıfır Pulsar NS 200 Almak Mantıklı mı ?

Öncelikle merhabalar abilerim , kardeşlerim forumu 2-3 aydır takip ediyorum ve aklıma takılan bir konuyu size danışmak istedim. Üniversitede öğrenciyim 2 yıldır motosiklet alabilmek için çalıştım sorum şu ; 15-16 bin bütçem var ilk motorum olacak fakat motosiklet tecrübem az da olsa var sıfır...

Yeni mesajlar