Arama sonuçlarınız

1. dogukanb

Zincir Gerginliği, Kafayı Yemek Üzereyim

Merhabalar yavaş giderken debriyaji bırakırken zincir ses yaparak arka masaya vuruyordu. Ayarlamak için kullanım kılavuzuna baktım ama sanırım daha da kötü yaptım. Şimdi ben bu 2 vidayi nasıl hizalıyabilirim? Motor yan ayaktayken yapacağım değil mi? Ustaya götüremem daha kötü olacağı kesin...
  2. dogukanb

İridyum Buji ve Yakıt Tüketimi Hakkında

Öncelikle merhabalar, kafamı kurcalayan bir soru var. İridyum buji yakıt tüketimini sabit tutup (veya azaltıp) performansı artırabilir mi? Bence daha stabil ve güçlü ateşleme yapacağı için içeri giren yakıttan maksimum verimliliği alabiliriz. Bundan dolayı sakin kullanırken normal bujiye göre...
  3. dogukanb

Ön Fren Hissizliği

Merhabalar ön frenimde ilk ısırma hissi sıfır. Panik frende maneti çektikçe çekiyorum ama hala tam tutmuyor gibi. Lastiklerim Pirelli Diablo Rosso 2 ve kondisyonu iyi. Ön fren balataları ve diski 3700km önce değişti. Ayrıca fren hidroliği rengi bu şekilde değişim yapmalı mıyım...
  4. dogukanb

Titreşimi Önlemek İçin İzole Malzeme Tavsiyesi

Merhabalar, motorum cbr125 ve tek silindir olduğundan dolayı çok titriyor. Vidalar düşmesin diye vida sabitleyici kullaniyorum ama araya titreşimi önlemek için bir malzeme arıyorum. Özellikle ön cam çok ses yapıyor yardımcı olur musunuz?
  5. dogukanb

Forma Ice Racing Bot Hakkında

Merhabalar bu modeli kullanmış olup yorum yapabilecek var mı?
  6. dogukanb

2.Motor Olarak 250cc Tavsiyesi

Öncelikle Herkese Merhabalar, Motosiklet Kullanmaya Yaklaşık 3-4 Sene Önce Çin Malı Bir Scooter İle Başladım. Bilinçsiz Bir Şekilde (Ekipman Olmadan) 2 Sene Kullandıktan Sonra İlk Vitesli Motosiklet Olarak Ekim 2018'De Honda CBR 125 Aldım. Ekimden Bu Yana Yaklaşık 8000Km Tecrübe Edindim Bu...
  7. dogukanb

Bu İzler Nasıl Geçer?

Merhabalar bu plastikteki izler nasıl geçer acaba? Yıkadıktan sonra kuruyunca böyle iz kalıyor.
  8. dogukanb

Üst Fren Merkezinden Gelen Ses

Frene basınca tık-tık-tık-tık ses geliyor hız arttıkça tık tık sesinin aralığı daha da kısalıp ses artıyor yavaşken (25-30 kmh) ses çok az hatta duyulmuyor sebebi nedir? (Motorum CBR125 ve abs yok)
  9. dogukanb

Ruhsatta Yazan Motor Kodu Hakkında

Merhabalar 2012 CBR 125 (yeni kasa) motorumun ruhsatında motor kodu JC39 ile başlıyor google da aratınca bu motor kodunun eski cbr 125 ile eşleştiğini fark ettim yeni kasalardaki motor kodu jc50 ile başlıyor. Yani motorumun üstündeki motor bloğu eski mi?
  10. dogukanb

Kaska Spoiler Yapımı (AGV K3 SV)

Herkese merhabalar, AGV'nin pista gp r kaskını eminim ki sevmeyen yoktur. Bende bu tasarımı beğenip kendi kaskıma uygulamak istedim fakat orjinal spoiler Revzilla'da 117 dolar (Hemde K3 ile uyumlu değil.) Sonrasında Youtube'a girip 2-3 Tayvanlı kardeşimizin "Do It Yourself" videolarını izleyip...
  11. dogukanb

1000-1500 TL Kask Önerisi

Merhabalar ehliyetimi yeni aldım şimdi sırada ekipman var. Bütçem 1000-1500TL arasında aşağıdakilerin dışında farklı tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz. (Honda CB125R ile kullanacağım.) AGV K1 https://www.motoruma.com/agv-k1-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah NEXX SX.100...

Yeni mesajlar