Arama sonuçlarınız

1. zebercet

Motomax Alışveriş Deneyimi - Tüketici Hakem Heyeti Şikayeti

Merhaba, geçtiğimiz hafta motomax'in internet sitesinden iki adet ürün sipariş ettim. Kask https://www.motomax.com.tr/blauer-ff01-fiber-kapali-motosiklet-kaski-titanyum Mont https://www.motomax.com.tr/shima-drift-korumali-motosikletci-montu-siyah İkisi de "Garajj" ismini verdikleri indirimli...
  2. zebercet

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Dostlar yaklaşık 5 yıllık bi aranın ardından motosiklet serüvenine devam diyorum. Cümleten selamün aleyküm. En son 2021 yılında, 2016 model Benelli TNT250 marka model motosiketim vardı. Satıp, otomobile dönmüştüm ki, ta bugüne kadar. Dün akşam, uzun bir süredir can sıkıntısından yaptığım gibi...
  3. zebercet

Castrol 10w50 Power Motor Yağı ve Motomax Securage Disk Kilidi

Merhabalar, Motosikletimin bakımı gelince kullanırım diye önden 4x1LT yağ almıştım geçtiğimiz aralık ayında; ancak motosikletimi sattığım için boşa çıktılar. İnternetten fiyatına baktım, ortalama 75-80 TL'den satılıyor adedi. Ben tanesini 65 TL'den verirsem uygun olur diye düşünüyorum. Diğer...
  4. zebercet

Yeni motosiklet aldım.(250cc çift silindir)

Dostlar merhabalar, Dün itibari ile yaklaşık 4 aylık motosiklet hasretime TNT 250 ile son vermiş bulunmaktayım. Almak için yaklaşık 250-300 km yol yaptım, gidiş geliş toplam 500-600 km oldu yani. Motosikleti merak edenler için hakkında bir iki yorum yapmak isterim. Kozmetik olarak göze hoş...
  5. zebercet

3 Farklı Marka Motor Arasında Kaldım

Dostlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 15 bin lira kadar bir bütçem var, 150cc'den sonra kısmetse ikinci motosikletimi alacağım ancak hangi marka-modeli tercih etmeliyim-etmemeliyim bilmiyorum. Modeller şunlar: Benelli BN251 - 17-18.000 TL 2018-19 modeller olarak...
  6. zebercet

Yağ ve buji değişimi sonrası şıkırtı

Dostlar merhaba, hayırlı ramazanlar. Geçtiğimiz günlerde motosikletimin bakımını yapayım dedim, 10-40w yağ ve ngk cpr8e-9 buji satın aldım. Değişimlerini kendim yaptım, yaptıktan sonra 2 gün hiç kullanmadım. Dün gece biraz dolaşayım dedim, motosiklet değil de sanki pancar motoru kullanıyormuşum...
  7. zebercet

Motosiklet kullanmam yasaklan(mış)dı

Dostlar merhaba, Yaklaşık 1 ay önce göğüs ağrısı ile gittiğim acil serviste miyokardit teşhisi ile acil yatışım yapıldı. 3-4 Gün hastanede kaldıktan sonra, bazı testler sonucunda kalp duvarına zarar vermediği görülünce taburcu oldum. Bu süreç içerisinde doktorlarla görüştüğümde motosiklet...
  8. zebercet

Zorunlu trafik sigortası fiyatlarınız 2020

Merhabalar, Geçen sene fuar indirimi(%10 gibi bir indirim) ile ilk kez sigorta yaptırdığım quick ile 440TL gibi bir fiyat çıkmıştı. Bu sene tekrardan sigorta yaptırmam gereken zaman geldi ve fiyatlara erkenden bakayım dedim. Çıkan fiyatlar şu şekilde: Quick Sigorta : 487TL Sigortam.net'den...
  9. zebercet

Muayene ve plaka hakkında soru(görselli)

Merhabalar, Motosikletimin muayenesi 23.12.2019 tarihinde bitti. Yeni zamlar gelmeden evvel, bu hafta muayeneye götürmeyi düşünüyorum ancak şöyle bir durum var. Plakamda okunmasını etkilemeyen köşede bir yerde delik var. Eğer farklı bir yerde olsaydı geçmeyeceği hakkında şeyler okudum ancak...
  10. zebercet

İridyum Buji Marshal (B8-Rtc-9) İhtiyacı olan varsa kaçırmasın

Farklı bir şey ararken denk geldim, belki ihtiyacı olan vardır diyerekten paylaşıyorum. 8 liraya düşmüş. Buyrun link : https://www.hepsiburada.com/iridyum-buji-marshal-b8-rtc-9-honda-cbf-150-spacy-110-p-HBV000005DETO Ek olarak benim motoruma olur mu acaba, Buji : NGK-CPR 8 EA 9 Buji tırnak...
  11. zebercet

Makine öğrenmesi ve python

Dostlar merhaba, Bir projem için temel-orta düzeyde bir veri madencisi abi-kardeş aramaktayım. Projemin bir noktasında fikrini almam gerekecek, eğer yardım edebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. zebercet

Soğuk havada hızlı sürmek vs yavaş sürmek

Dostlar merhabalar, Bugün sabah motosikletim ile şileye geldim, hızım ortalama 110km/h idi ve tabir-i caiz ise tam anlamıyla dondum. Özellikle ellerim acıyordu:) Dersim saat 3 gibi bitecek ve dönüş yoluna geçeceğim, yolum yaklaşık 44-45 km. Merak ettiğim soğuk havada 80-90 km hız ile gidip az...
  13. zebercet

Can sıkıntısını motosiklet ile çözmek mümkün mü?

Herkese merhabalar, Bir süredir bayaaaaaağı bi' canım sıkılıyor. Yaklaşık 1 aydır da evdeyim ve hiçbir şey yaptığım yok, fm oynadığım günleri bile yad ettim ancak oyun oynamak da bir süre sonra kabak tadı veriyor. Motosiklet ile dışarı çıkmak istiyorum ama kontağı çevirdikten sonra nereye...
  14. zebercet

Kullandığım zincir hakkında bir soru -videolu-

Dostlar herkese merhaba, hayırlı bayramlar. Bir süredir motosikletin zincirini temizlemek ve yağlamak aklımda, alalı 1300 km olacak neredeyse ve hiç yağlamadım. Velhasıl bugün zincir koruma kapağını söktüm, vitese aldım zinciri izleyim dedim. Bana bir gariplik var gibi geldi, çünkü bi yukarı bi...
  15. zebercet

Korku, Pratik, Köprü

Herkese selamlar, Başlıkta bahsetmek istediğim üç konunun anahtar kelimelerini verdim. Öncelikle yaklaşık 4-5 aydır Hero Hunk 150 sahibiyim ve şehir içi, cadde gibi yerlerde 500 km'e yakın tecrübem bulunmakta. Anlaşılacağı üzere pek fazla sürmüşlüğüm yok ve henüz otoban tecrübesi edindiğimi...
  16. zebercet

Motosikleti aldığım kişi beni dolandırmış-kandırmış.

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dostlar. Şubat ayının sonlarına doğru ilk motosikletim olan Hero Hunk 150'yi facebook üzerinden bulduğum bir arkadaştan satın aldım. Motosikleti görmeden önce ufak bir kaza yaptığını, düştüğünü, koruma demirinde çizik ve bir kaç yerde kılcal çizik olduğunu...
  17. zebercet

Orta sehpada iken tekerin dönmemesi

Dostlar selam, Geçen gün küçük bir kaza yaptığımla ilgili bir başlık açmıştım. O günden sonra daha sürmedim motosikleti, bugün durduğu yerde bi bakayım dedim. Arka teker orta sehpada iken dönmüyor, çok az ileri-geri yapılabiliyor. Sizce bununla ilgili sorun ne olabilir, böyle sürmemde bir...
  18. zebercet

Küçük bir kaza yaptım, moralim bozuk

Dostlar selam, bugün başıma gelen talihsiz bir olayı anlatmak istiyorum sizlere. Motosiklet tecrübem 50-100 KM kadar var, geçtiğimiz ay ilk motosikletimi aldım ve bulunduğum bölgede tın tın gezmeye başladım pratik maksatlı. Bugün de bir arkadaşım geldi, kendisi de acemi benim gibi. İkimizde de...
  19. zebercet

Nihayet ilk motosikletimi alıyorum fakat ikinci el

Dostlar selam, nihayet ilk motosikletime kavuşacağım. Başlangıç olarak ikinci el hero hunk düşündüğüm için bi abi ile anlaştık. Pazartesi günü önce servise götürmeyi sonrasında noter işlemleri vs. halletmeyi düşündük. Servise gideceğiz lakin yine de sizlerin görüşünü almak istedim, nelere dikkat...
  20. zebercet

2019 Yılında sıfır 2015 model motosiklet almak

Dostlar selamlar, Uzun süredir kısıtlı bütçem ile başlangıç motosikleti aramaktaydım. En son bayiiler ile tek tek fiziksel iletişime geçip model-fiyat öğrenirken, bir bayii elinde 2015 model sıfır TVS Apache RTR 150 olduğunu söyledi ve nispeten uygun bir fiyata sahip. Elimdeki bütçe ile...

Yeni mesajlar