Arama sonuçlarınız

1. Z

Ağabeyimiz Bursalı Ali'nin kaza bilgisi

Çok değer verdiğim, sevgili Bursalı Ali ağabeyim, trafik kazası geçirmiştir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletir, en yakın zamanda şifa bulmasını temenni ederim.
  2. Z

Trendyol Kuryeleri

Trendyol, kuryelerine mevsimlik mont vererek, kışın ortasında, soğukta, çalışmalarını beklemektedir. Ve bu mevsimlik mont karşılığı ücretlerinden 400,00TL kesinti yapmaktadır. Koskoca Trendyol, kuryelerine ücretsiz kışlık mont veremeyecek kadar aciz midir? Trendyol'dan yapılan her bir...
  3. Z

WR450F ve Mr. Mud

https://youtu.be/iQneGofNJuo Yahu nedense bu sarkiyi dinlerken Mr. Mud sanki Wr450F almış da, aldıktan hemen sonra motosikleti bırakmış ve bu sözleri söylüyormuş gibi hissettim. Arkadaşı sadece forumda tanırım ancak nasıl bir psikolojik duruma girmiş İsem aklıma gelebilecek yüzlerce şey...
  4. Z

Tek ihtimalimiz kaldı o da GV250 :)

Asya Motordan bugün almış olduğum mail şöyle; "Daelim Daystar 250 modelimiz stoklarımızda şuan için kalmamıştır. Gelip gelmeyeceği konusunda net bir bilgi yoktur.Bizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür eder İyi Günler Dileriz.." Malum sitede de GV 250'nin 2016 sıfırı 4-5 tane falan kalmış. Bu...
  5. Z

Ankara'da ehliyetsiz kullanım

Üstatlarım zorluklarla 2018 yılında aldığım ehliyetimi kendini bilmez bir polis memuru sebebiyle sözde alkolmetreyi üflememek iddiasıyla kaptırmış durumdayım. Hukuki haklarımın peşindeyiz o ayrı. Ancak ehliyetim bu aşamada iki yıl alındığından dolayı Ankara'da Elvankent-Sihhiye arası ehliyetsiz...
  6. Z

Honda ne derdi acaba?

https://skor.sozcu.com.tr/2019/02/21/ayakkabisi-parcalanan-zion-williamson-sakatlandi-gozler-niketa-992618/3/?_amk_galeri=1 Gece gece haber okurken, maçın ilk dakikalarında ayakkabısı parçalanan basketbolcuyu okudum. Forumda bir arkadaş vardı cb125f inin ön jantı kırılınca kullanıcı hatası...
  7. Z

Ne diyeyim abime?

Eren abim diyor ki: 'Ben 20 yıl önce jawa kullanmış adamım. Şimdi Cb125F i 200 km kullandım. Şimdi Honda CB650R kullanacağım.' diyor. Dedim bir arkadaş vardı konu açmıştı, size emsal olsun yapmayın diye dinlemiyor. O da üye mutlaka okuyacaktir. Alsın mı almasın mi?(Ben zaten muhtemel cevapları...
  8. Z

İddiaya girdim de

Aynı CC olan çift silindir makine ile mi pati çekmek kolaydır yoksa dört silindir makine ile mi? Merak ettim
  9. Z

GV250 gelecek mi?

Üstatlar selamlar, Hyosung’a mail attım ancak herhangi bir dönüş olmadı. Malumunuzdur son olarak 2016 modelleri var piyasada. Bilgisi olan var mıdır acaba; Hyosung GV250 yeni modelleri gelecek mi Türkiye’ye? Herkese iyi forumlar
  10. Z

Ne kadar fakiriz ya!

Abi şuna fakir harleyi diyorlar ya... Bitiyorum ama buna ben. Ne kadar işletim masrafı vardır bunun acaba aylık/yıllık?
  11. Z

Motosiklet tavsiye

Selamlar. Elimdeki butun motosikletler elimsen çıkmış durumda :( yaz-kış artçılı kullanabilecegim, artçı konforlu, her gun gunluk 100 km kullanima uygun, isletim masrafi dusuk ve 250 cc (ya da ustu) motosiklet tavsiyesine ihtiyacim var. Aklimda iki seçenek var. Birincisi V-Strom 250, diğeri...
  12. Z

Motosiklet Tavsiye

Yanlis konu basligini duzeltemedim. Tekrar yazayim dedim. Üstatlar, benim 2009 GV250 yaşlandı sanki (Masallah hala tikir tikir calisiyor gerci) Daha oncesinde MT-25 ve Versys650 kullandim. Mt25 hic bana gore bir motosiklet degildi. Zira oturuş pozisyonu cok kotuydu. Diger ozelliklerine bir laf...
  13. Z

Klasik Motosiklet tavsiye

Üstatlar, benim 2009 GV250 yaşlandı sanki :) (Masallah hala tikir tikir calisiyor gerci) Daha oncesinde MT-25 ve Versys650 kullandim. Mt25 hic bana gore bir motosiklet degildi. Zira oturuş pozisyonu cok kotuydu. Diger ozelliklerine bir laf edemem. Canim askim hayallerimi susleyen Versys650 yi...
  14. Z

İşletimi en uygun hangisi?

Herkese iyi forumlar. Hayallerimi susleyen versys650 me sonunda kavuştum. Ancak sehir ici kullanim cok yoruyor beni. İkinci motosiklet olarak articili da binebilecegim ve gunluk en az 100 km yaptigim yola uygun ve bilhassa işletimi uygun olan motosiklet arıyorum. Simdiden cevaplariniz icin...
  15. Z

GV 250 kış kullanımı

Selamlar, hem mt-25 hem gv-250 sahibiyim. Hyosung gv 250 kullanıma bbayılıyorum. MT-25'i hiç kullanmıyorum bile. Ankara'da kış aylarında kullanan var mıdır gv250? 2009 model ama 9000 km'de yolda belde bırakır mı acaba bakımları tam olmasına rağmen? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02...
  16. Z

MT 25 Gidon yükseltme

Arkadaşlar selamlar. Hevesle aldığım MT-25'imin gidonu dışında motorumdan aşırı memnunum. Ama aceme iken aldığım ve dik oturuş amacıyla rahatlık planıyla aldığım mt-25'in oturuş pozisyonu hiç de dik sayılmaz ya. Günlük 100 km kesin yapıyorum ve bu eğik oturuş beni yoruyor. Acaba gidon yükseltme...

Yeni mesajlar