Arama sonuçlarınız

1. H

1 Saat Boyunca 8000 Üzerinde Gitmek

Merhabalar. Malum önümüzde kavurucu sıcaklar var. Pulsar 200 ns Sakarya - Beylikdüzü arası 2-3 haftada bir gidip geliyorum. 110-120 km/h gittiğimde motor 7-8bin devir arasında gidiyor haliyle. 40 dakika ila bir saat arasında mola veriyorum yani 1 veya 2 mola. Sizce bu durum ne kadar sağlıklı ?
  2. H

Zincirin gaz yağı ile yağlanması ve temizlenmesi ?

Bu gerçekten doğru mu ? Motorunu temizlerken zincirini yağlarken gören çoğu insan “niye gaz yağı kullanmıyosun boşuna bi ton para vermişsin” diyerek serzenişte bulunuyor.
  3. H

Ön Frenden Gelen Ses

Herkese merhaba. Yeni aldığım (850km'de) Bajaj Pulsar 200NS motorumun ön freninebastığım zaman ara ara şiddetli olmamakla birlikte ıslık sesine benzer bir ses geliyor. İlk motorum olduğu için sebebini anlayamadım. Fikri veya bilgisi olan var ise yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden...
  4. H

A2 ehliyet için motor tavsiyeleri

Hayırlı akşamlar. Daha motora yeni başlamama rağmen (pulsar 200ns ile) bir sonraki motorumu düşünmeye başladım çünkü atik gelmiyor bana. Biraz daha touringe yakın olacak şekilde uzun yolda kullanabileceğim motor öneleniz var mıdır ? Şimdiden teşekkürler, tekeriniz düz bassın.
  5. H

Pulsar 200NS

Merhaba. Yeni motosiklet kullanıcısıyım ve ilk motorum olarak Pulsar 200NS' i tercih ettim. Şuan 550 km' de ve rodaj bakımına götürmem gerekiyor. Yetkili servis dışında yaptırmamım sakıncası var mıdır, çünkü yetkili servisi rodaj bakımına 200 TL gibi bir fiyat verdi ve bu benim şuanlık maddi...

Yeni mesajlar