Arama sonuçlarınız

1. Dxsec

Yedek Parça İhtiyacı, Çalıntı Olmayan Hk.

Motosikletim için yedek parça ihtiyacım var aslında yedek parça 10 - 15 cm kutu şeklinde plaka aydınlatma koruma kapağı fakat servis arka stop lambasını komple satıyor ve 3000 TL küsür fiyat çekiyor. Aslında kapak çok önemli değil fakat altında aydınlatma devresi vs. var. Daha önce forumda bu...
  2. Dxsec

Bajaj Pulsar RS 200 Plaka Aydınlatma Kapağı

2022 model Bajaj Pulsar RS 200 motosikletimin plaka aydınlatma kapağı kırıldı, kapak olmadığı için devre açık bir şekilde gözüküyor ilerleyen durumda yağmurda çamurda sıkıntı çıkaracağından ötürü sadece yetkili servisi ile yedek parça için konuştum. Şuan geçici olarak bantladım. Tüm yetkili...
  3. Dxsec

Bajaj Pulsar RS 200 Akü Problemi Tek Marş Almıyor

17 Kasım itibari ile Bajaj Pulsar 200 RS motosikletimi sıfır olarak satın aldım. Forumda da fotoğraflarıyla paylaşmıştım. Motosikletim sabahları marşa bastıktan sonra tek marşta çalışmıyor, 6-7 saat çalışmayıncada aynı şekilde, istop eder gibi elektriği kesiyor ve tekrar marşa basıyor. Yetkili...
  4. Dxsec

17 Kasım itibari ile Bajaj Pulsar 200 RS motosikletimi sıfır olarak satın aldım. Forumda da fotoğraflarıyla paylaşmıştım. Motosikletim sabahları marşa bastıktan sonra tek marşta çalışmıyor, 6-7 saat çalışmayıncada aynı şekilde, istop eder gibi elektriği kesiyor ve tekrar marşa basıyor. Yetkili...
  5. Dxsec

6. Dxsec

Motosiklet Parçaları Daha Dayanıklı Olarak Üretilse

Motor parçaları bilindiği üzere belirli bir metarlurji mühendisliği kullanılarak üretiliyor. Bir tankın motor parçalarının dayanıklılığı ile bir arabanın motor parçlarının dayanıklılığının aynı olmaması gibi. Tabiki şirketler maaliyet açısından parçaları belirli bir kalitede üretmektedir. Sorum...
  7. Dxsec

Yeni motosikletim Bajaj Pulsar RS 200

Herkese merhaba yaklaşık 3 hafta bekledikten sonra motorumu teslim aldım. Bu motoru almamdaki ilk sebepler yedek parça, servis, fiyat performans ve görnüşüydü 70 - 90 bin TL bandında alınabilecek olan 200 - 2500cc arası Pulsar 200 NS, Cf Moto 250 NK - SR, Dominar D 250 seçenekleri arasından...
  8. Dxsec

Seyir Halinde Motor Bloğu Parçlanan Çinli Scooter (Video)

Seyir halindeyken motor bloğu parçalanan scooterin videosunu paylaşıyorum sizce sebep nedir? Motor çok sıkıştırılmış olsa bile bu şekilde bir sonuç çıkması bir hayli ilginç! Sabotaj ihitmali olabilir mi? Kronik bir sorun olursa neler olur? Motosiklet alacak arkadaşlara tavsiyem almadan önce...
  9. Dxsec

Piaggio Motorlu Olduğu İddia Edilen RKS Vieste 249

RKS Vieste 249 su soğutmalı tek silindirli 21.21 HP olan ABS li 244cc olan görünüş olarak Yamaha Xmax250 stilinde bir Maxi Scooter. Bu motosikletin motor bloğununun Piaggio x7 250 nin motor bloğu olduğu iddia ediliyor, veya biraz daha modifiye edilmiş hali. MotopiXel Tv Youtube kanalında...
  10. Dxsec

RKS TNT 202 / 200cc 5 Vites / 12.47 HP

Sarı sitede sıfır motorlara bakarken denk geldiğim RKS TNT 202 görünüş olarak bir hayli hoşuma gitsede teknik özelliklerine bakınca biraz üzüldüm. 200cc olan bu motosiklet maximum 12.47 beygir güç üretiyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse Pulsar 200 maximum 24 Beygir. TVS Apache RTR 200 maximum...
  11. Dxsec

Motosikletle Giderken Gaz Yemedi Pat Sesi Geldi

Honda Activa S (2017) Motosikletim ile yolda giderken bir anda motor gaz yemedi hemen sağa çekeyim derken 1-2 saniye sonra arkasından Pat diye bir ses geldi, egsozdan mı motor bloğundan mı geldi anlayamadım. Motora zarar vermemek adına çalıştırmadan çekici ile tamirciye götürecektim kapalı diye...
  12. Dxsec

Ülkemizde satılmayan motorlardan hangilerinin ülkemizde satılmasını isterdeniz?

Ülkemizde satılmayan bir çok marka ve model bulunmaktadır, siz olsaydınız hangi motosiklet veya motosikletlerin ülkemizde satılmasını isterdiniz? Ben Apache RR310 Honda CBR 250RR İsterdim.
  13. Dxsec

Motosiklet Sürüsünü Çarparak Durduran Sivil Polis (Ankara)

Olay 6:20 Sivil bir polis aracı dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü çarparak durdurdu.
  14. Dxsec

Bajaj Pulsar 200 NS parmak ucunda duruyorum

Bajaj Pulsar 200 NS alacağım ilk motorum olacak boyum 1.63, 1.64 motorda sağ sol ayaklarımı yere koyduğumda parmak uçlarım değiyor sadece, sol ayağımı tam basıp sağ ayağımı frene koyduğum zaman hafif eğimle durabiliyorum. Forumda bununla ilgili bir çok konu okudum fakat kimse kesin sorunu...
  15. Dxsec

Scotty gelir, gider, ceza, tehlike?

İstanbul, Ankara gibi kalabalık şehirlerde scotty yapan var mı? Varsa gelir gider, ceza, tehlike gibi olumlu olumsuz yanlarını yazabilirler mi? (İstanbul trafiğinde motorla can taşımak artçı için endişe verici bir durum, sen düzgün sürsen araba gelip vuruyor)
  16. Dxsec

Fotoğraftaki motorun marka ve modeli nedir?

Fotoğraftaki motorun marka modelini bilen varsa yazabilir mi?
  17. Dxsec

10 Bin TL' ye motosiklet alsaydınız ne alırdınız? (Fiyat, Tip, Yakıt)

Başlıkta da belirttiğim gibi 10 bin TL ye motosiklet alsaydınız 0 Çinli, Hint mi yoksa ikinci el Japon mu tercih ederdiniz? Fiyat, tip ve yakıtı da iyi olmak şartıyla siz olsanız ne alırdınız? Neden?
  18. Dxsec

Elektrikli Bisiklet Yapacağım (Çamaşır Makinesi Motoru)

Hobi amaçlı elektrikli bisiklet yapmayı düşünüyorum motor olarak çamaşır makinesi motoru düşünüyorum normalde 220 volt ile çalışan bu motorlar akü ile 24 / 12 volt ile de çalışabiliyor. Acaba akü ile çalışan bu elektrik motoru bisikleti düz yolda nasıl bir hıza çıkartır.(internette akü ile...
  19. Dxsec

Bajaj Pulsar 200 Ns İyi ve kötü yanları nelerdir?

22 Yaşındayım 3-4 içerisinde önce ehliyeti alıp daha sonra motosiklet alacağım az çok kullanmayı biliyorum. Bu süre zarfında para biriktiriyorum 10 ila 11 Bin TL bütçem olacak(Ekipman hariç) kafama yatan başlangıç olarak Pulsar 200 Ns var bu motoru inceleyen bir çok video izledim ve kafama yattı...
  20. Dxsec

Alıpta pişman olduğunuz motosiklet nedir?

Bu zamana kadar alıp kullandıktan sonra gerek çektiğiniz sıkıntılar gerek motorun - yanlarını paylaşır mısınız?

Yeni mesajlar