Arama sonuçlarınız

1. H

Mct250 Ateşleme sorunu

Herkese merhaba değerli abilerim ve kardeşlerim.. 2 ay önce alfığım mct 250 motorumda sol bloktaki buji patlatıyor diye bosch buji ile çift bujiyi değiştirdim buna rağmen rölantide stop etme ve egzozda patlamalar oluyordu dün hem yağı hem bujiyi ngk marka bujiyle tekrar değiştirip adana'dan...
  2. H

İlk servis için tavsiye

Herkese öncelikle iyi akşamlar 2.el aldığım motorumu ilk defa servise 10.000 bakımına yarın götüreceğim motor bajaj ns150 dikkat etmem gereken hususlar varmı ekstra olarak geçen hafta küçük çaplı motor kazası yaptım acemilik ön freni kitledim yan yattım gidon biraz tuhaflaştı eskiden ön frene...
  3. H

Ehliyete başvuralı 1.5 ay oldu sürücü kursu hala geri dönüş yapmadı

Tanıdık diye gittiğim sürücü kursuna yazıldım a2 ehliyet için eylül sonu gittim parayı verdim kaydoldum sana mesaj atacaz sınavdan 1 hafta önce dediler hala bi haber yok aradım meb'ten direksiyon sınav tarihi gelmedi dediler b ehliyetim var yazılı sınava girmiyorum sadece direksiyona girecem...
  4. H

2 motor arasında kaldım fikirlerinizi bekliyorum

Yıllardır içimde motor sevgisi var üniversiteye başladığım yıl 2 sene önce çok heveslendim fakat ailem izin vermedi şimdi ailemide ikna ettim 2 motor arasında kaldım bütçem sınırlı ekipman için para ayırdım pulsar ns150 5.000 kmde 2016 model motoru borç olmadan kredisiz alabiliyorum ama ns200...
  5. H

İlk motor sıkıntısı tecrübesizliği

Herkese iyi akşamlar uzun zamandır istediğim motoru sonunda buldum bajaj ns150 allah'ın izniyle borçsuz önümüzdeki hafta alıyorum arkadaşımda beğendiği için oda alacak kask konusunda bir türlü anlaşamadık ben ls2 ff396 hadi bira daha paraya kıyıp marushin 777 almak istiyorum fakat arkadaşım shoi...
  6. H

Ilk motor heyecani

Oncelikle herkse merhaba icimdeki motor tutkusu beni bu siteye yönlendirdi.2 yıllık kötü araba maceramdan sonra sonunda aracımı satıp 2. El bajaj pulsar 200rs almaya karar verdim daha once 10 yasindan 17 yasima kadar bisiklet maceram oldu o benim ve bir arabanin dikkatsizligi sonucu kucuk capli...